Ezeket az őszi ruhákat keresd a fast-fashion üzletekben!

Pörög a virágminta, de felkapott a vállvillantás és a csíkok is. Mutatjuk a szezon leghordhatóbb és megfizethetőbb darabjait!

Lassan minden üzletben lecserélődik a kollekció és hivatalosan is kezdetét veszi az őszi-téli szezon. Mivel szinte minden divatban van a vintage-en és a romantikuson át az alteros ruhákig, megértjük, ha nehezen igazodsz el az aktuális, de mégis hordható trendek között.

A Refinery29.com szerkesztőinek összeállítása alapján készítettünk egy gyűjtést arról, hogy melyek azok az alapdarabok, amiket nem csak szandállal, de boka, térd vagy comb csizmával is felvehetünk illetve megnéztük, hogy milyen eséllyel indul az, aki idén valami mást venne fel a szomorkás szürke, barna és fekete cuccok helyett a hűvösebb dolgos hétköznapokban.

A felhozatalt elnézve menőnek számít a klasszikus átlapolós ruha, a csíkos, a kockás, a pöttyös, a virágminta, a vállvillantás, a velúr és a fodrok. Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le, hogy milyen csinos ruhákat érdemes beszerezni a megfizethető fast-fashion üzletekben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra