OFFLINE

Ezeket az őszi ruhákat keresd a fast-fashion üzletekben!

2017. szeptember 6., szerda 13:12

Pörög a virágminta, de felkapott a vállvillantás és a csíkok is. Mutatjuk a szezon leghordhatóbb és megfizethetőbb darabjait!

Lassan minden üzletben lecserélődik a kollekció és hivatalosan is kezdetét veszi az őszi-téli szezon. Mivel szinte minden divatban van a vintage-en és a romantikuson át az alteros ruhákig, megértjük, ha nehezen igazodsz el az aktuális, de mégis hordható trendek között.

A Refinery29.com szerkesztőinek összeállítása alapján készítettünk egy gyűjtést arról, hogy melyek azok az alapdarabok, amiket nem csak szandállal, de boka, térd vagy comb csizmával is felvehetünk illetve megnéztük, hogy milyen eséllyel indul az, aki idén valami mást venne fel a szomorkás szürke, barna és fekete cuccok helyett a hűvösebb dolgos hétköznapokban.

A felhozatalt elnézve menőnek számít a klasszikus átlapolós ruha, a csíkos, a kockás, a pöttyös, a virágminta, a vállvillantás, a velúr és a fodrok. Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le, hogy milyen csinos ruhákat érdemes beszerezni a megfizethető fast-fashion üzletekben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta