OFFLINE

Itt Karl Lagerfeld x Vans kollekció: árakkal!

2017. szeptember 2., szombat 13:50 |

A Vans és a legendás divattervező saját márkája közötti együttműködés első hallásra furcsának tűnhet, pedig a végeredmény egész harmonikusra sikerült.

A Vans úgy tűnik, megirigyelte a Supreme és a Louis Vuitton közös kollekciója körüli gigászi hírverést, nem mással fognak ugyanis szeptemberben együttműködni, mint a Chanel agytrösztjével, aki ezúttal a saját, azonos nevű márkáját dobta be a közösbe. A WWD szerint ráadásul nem is lesznek megfizethetetlenek a Lagerfeld x Vans darabok, nem kell tehát 1 milliót kipengetni majd egy hátizsákért. 

Sok kicsi Karl

A szinte kizárólag fekete-fehérben mutatkozó divattervező ikonikus profilja persze kitűnően passzol a Vans nem kevésbé legendás kockás mintájához, kifejezetten illik tehát egymáshoz az elsőre talán furcsának tűnő páros. A nem túl meglepő módon szintén fekete-fehér kollekció egyébként a tervező profiljával és ’K’ betűkkel kivarrt cipőkből, és a két márka logóját ötvöző ruhadarabokból áll majd, és a Karl Lagerfeld üzleteken és a két márka webáruházain és kijelölt külföldi boltjain kívül a Mammutban, a Vans üzletében is elérhető lesz szeptember 7-től.

Karl! Karl, Karl, Karl!

Persze a Karl Lagerfeld logo és a rengeteg K betű szemlátomást nem voltak elegendőek a legendás tervező számára, legalábbis erre enged következtetni a mester portréját egy kockás nyakkendővel kiegészítő póló, ami szintén részét képezi majd a kollekciónak. A WWD szerint amúgy 10 és 75.000 forint között mozognak majd az árak – 74.990 forintot a kollekció ékkövét jelentő K betűkkel borított, steppelt bőr hátizsákért kell majd leperkálni.

Szerintetek menő vagy ciki az első hallásra cseppet szokatlanul hangzó Lagerfeld x Vans kollekció?

73 szavazat 110 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta