OFFLINE

Feltűnt, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg összeöltöznek?

2017. augusztus 30., szerda 10:49

Persze nem véletlenül, állítólag jobban festenek így a képeken. Mutatjuk, hogyan csinálják!

Azt már tudjuk, hogy milyen szigorú szabályok szerint öltözik a királyi család, a Daily Mail viszont felhívta a figyelmet Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik szerethető szokására, miszerint gyakran összehangolják a hivatalos eseményekre és turnékra kiválasztott összeállításaikat.

A divatszakember és stylist, Naomi Isted szerint körülbelül két éve van ilyen tökéletes szinkronban a hercegi pár ruhatára, a jelenség például különösen látványos volt a nyári európai látogatások során, ahol Vilmos herceg nyakkendőin köszöntek vissza a cambridge-i hercegné dizájner ruháinak árnyalatai.

  “Szerintem szuper, ha a párok így összekoordinálják a színeket, különösen akkor, ha gyakran jelennek meg nyilvános eseményeken, mivel az egymást ütő minták vagy színek szörnyen tudnak mutatni a képeken“ – állítja Isted, aki szerint nemcsak a pároknál népszerű a trend, az anyukák és apukák is előszeretettel öltöztek össze gyerekeikkel a szezonban.

“Egyértelmű, hogy sokat dolgoznak Katalin hercegné megjelenésén, de mostanában Vilmos herceg stílusát is figyelembe veszik, ami nagyszerű, mivel kiválóan működik. Nem vonja el a figyelmet Katalin szépségéről, inkább finoman kiegészíti azt” – mondta Isted. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen stílusosan öltözött össze Katalin hercegné és Vilmos herceg az utóbbi években!

Még több Katalint szeretnél?

 Korábbi cikkeinkben még több képet találsz Katalinról és Vilmosról:

Itt például a királyi család általános öltözködési szabályait gyűjtöttük össze.

Ebben a cikkben Katalin áttetsző csipkeruháját nézheted meg!

Összesen hatféleképp öltözik Katalin - és némelyik képen felbukkan Vilmos is.

Elég sokat költ a hercegné ruhára.

Egy 2016-os kanadai turné ruhái!

Így néz ki Vilmos és Katalin londoni lakása.

A híres indiai turné.

És végül:így öltözött Katalin 2015-ben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta