Íme a márka, ami Katalin hercegnének és Kendall Jennernek is bejön

Mesébe illő sikersztori a Zimmermanné. Nézzétek milyen romantikus ruhákra kaptak rá a hírességek!

Míg a Kardashian-Jenner klán új kedvenc márkáját egykori sminkesük viszi, addig a vörös szőnyeges események és puccos koktélpartik friss befutója a Nicky és Simone Zimmermann által alapított Zimmermann. A nővérek romantikus és nőies stílusú darabjaiban olyan nagy nevek pózoltak az elmúlt időszakban, mint Katalin hercegné, Kendall Jenner vagy Miranda Kerr, új kollekciójukat pedig nem más reklámozza, mint az egyik legismertebb magyar modell, Axente Vanessa.

A Zimmermann lányok 1991-ben kezdték el árulni ruháikat a Sydney-i Paddington piacon, majd 1996-ban már az első kollekciójukkal voltak jelen az Ausztrál divathéten. Ezt követően figyelt fel rájuk és mutatós fürdőruháikra a szakma, aminek hatására a 2000-es évek elején az Egyesült Államokba költöztek – írja a Daily Mail a márkáról, mely annyira befutott, hogy ebben a hónapban nyitotta meg európai zászlóshajóját Londonban, így már 24 butikja van világszerte.

A márka akkor lett igazán népszerű, amikor Katalin hercegné az általuk tervezett fehér csipke egyrészesben jelent meg a 2014-es Royal Easter Show Sydneyben. Persze mondani sem kell, hogy a 495 ausztrál dollárba, körülbelül 100 ezer forintba kerülő ruhára azonnal várólista alakult (csak nehogy Zimmermannék úgy járjanak, mint a hercegné miatt becsődölt Issa divatház).

A csinos Zimmermann ruhák nagy rajongója még Margot Robbie színésznő és az 53 éves exmodell, Elle MacPherson, de Beyoncét, Diana Krugert, illetve Naomi Wattsot is kapták már lencsevégre a márka estélyi ruhájában. 

Bár mi szégyenszemre eddig nem sokat hallottunk a Zimmermannról, ennek ellenére óriási rajongótáboruk van a közösségi oldalakon, az Instagramon például 797 ezren követik a márkát, mely átlagosan 1000-3000 eurót (kb. 304-910 ezer forint) kér egy ruháért. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen hírességek integetnek előszeretettel Zimmermann ruhakölteményekben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra