OFFLINE

Nike pipa a szemhéjon: menő vagy ciki?

2017. augusztus 28., hétfő 17:15

Általában tényleg csak ragaszt és maszatol a dán sminkes aspiráns, de azért a szemhéj alsó vonalára nem lehetett könnyű nyakláncdarabot illeszteni.

A 18 éves Sofie Peterson inkább kaszkadőr lehet, mint sminkes, a szeme alá/fölé lógatott szúró- vagy vágóeszközöknek is beillő ékszerek legalábbis erről árulkodnak. Persze ez így szokott lenni: akinek kulcs lóg a fülében, az előbb-utóbb a szempilláira akasztott biztosítótűkig is eljut. 

hanging on

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Just do it

Az Allure egyébként nem a biztosítótűs attrakciókra vagy a szemhéjra ragasztott Nike logókra figyelt fel. Sofie ugyanis néhány ötlettelen hét után úgy döntött, itt az ideje, hogy méretre vágja egy nem használt aranyláncát és a vízvonalára illessze azt. Egy fokkal mondjuk bizalomgerjesztőbb a látvány, mint a szempillákra fűzött lila biztosítótű, ennek ellenére egy szemgolyó alá ékelődött pici nyakláncdarab sem tűnik egy népünnepélynek.

bling waterlining

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Sok jó kapocs...

Sophie amúgy azt mondja, ha ihletett állapotban van, tényleg nem nagyon gondol a szemeire, és csak arra törekszik, minél előbb kész legyen az újabb fotóval. Azért a láncdarabért már tényleg tartozik egy bocsánatkéréssel a szemének, bár saját elmondása szerint azért még ő sem eszkábálna csak úgy bármit a szemére. Kérdés persze, hol fog megállni ez az egész és vajon mindkét szeme ép lesz-e Sofie-nak az év végén. Négy, fülbevaló rögzítésére használt kapocs ugyanis igazán kevéskének tűnik, ezt Sofie is igazán beláthatná. Alulra is beférne még pár, és ha kicsit összébb húzódnak a kapcsok, 5 is megférhet ott egymás mellett. 

lash locking

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Ja, és a címben emlegetett Nike pipa, ami ezeknél kevésbé tűnik fájdalmasnak:

keeping my eyes in shape #justdoit

Sofie Petersen (@sofiepeterseen) által megosztott bejegyzés,

Ha bírod az ilyesmit, nézd végig Sofie Instagramját, vannak rajta elég hátborzongató jelenetek, aztán szavazz, menő vagy ciki, amit a tinilány művel?

132 szavazat 36 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta