Nike pipa a szemhéjon: menő vagy ciki?

Általában tényleg csak ragaszt és maszatol a dán sminkes aspiráns, de azért a szemhéj alsó vonalára nem lehetett könnyű nyakláncdarabot illeszteni.

A 18 éves Sofie Peterson inkább kaszkadőr lehet, mint sminkes, a szeme alá/fölé lógatott szúró- vagy vágóeszközöknek is beillő ékszerek legalábbis erről árulkodnak. Persze ez így szokott lenni: akinek kulcs lóg a fülében, az előbb-utóbb a szempilláira akasztott biztosítótűkig is eljut. 

hanging on

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Just do it

Az Allure egyébként nem a biztosítótűs attrakciókra vagy a szemhéjra ragasztott Nike logókra figyelt fel. Sofie ugyanis néhány ötlettelen hét után úgy döntött, itt az ideje, hogy méretre vágja egy nem használt aranyláncát és a vízvonalára illessze azt. Egy fokkal mondjuk bizalomgerjesztőbb a látvány, mint a szempillákra fűzött lila biztosítótű, ennek ellenére egy szemgolyó alá ékelődött pici nyakláncdarab sem tűnik egy népünnepélynek.

bling waterlining

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Sok jó kapocs...

Sophie amúgy azt mondja, ha ihletett állapotban van, tényleg nem nagyon gondol a szemeire, és csak arra törekszik, minél előbb kész legyen az újabb fotóval. Azért a láncdarabért már tényleg tartozik egy bocsánatkéréssel a szemének, bár saját elmondása szerint azért még ő sem eszkábálna csak úgy bármit a szemére. Kérdés persze, hol fog megállni ez az egész és vajon mindkét szeme ép lesz-e Sofie-nak az év végén. Négy, fülbevaló rögzítésére használt kapocs ugyanis igazán kevéskének tűnik, ezt Sofie is igazán beláthatná. Alulra is beférne még pár, és ha kicsit összébb húzódnak a kapcsok, 5 is megférhet ott egymás mellett. 

lash locking

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Ja, és a címben emlegetett Nike pipa, ami ezeknél kevésbé tűnik fájdalmasnak:

keeping my eyes in shape #justdoit

Sofie Petersen (@sofiepeterseen) által megosztott bejegyzés,

Ha bírod az ilyesmit, nézd végig Sofie Instagramját, vannak rajta elég hátborzongató jelenetek, aztán szavazz, menő vagy ciki, amit a tinilány művel?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek