OFFLINE

Piros ruha: Trumpné vs. Katalin hercegné vs. Ránija királyné

2017. augusztus 28., hétfő 10:07

Mindhárom asszony rajong a szimbolikus jelentéssel bíró színért. Szerinted kinek áll a legjobban? Szavazz!

Múlt héten megszavazhattátok, hogy Jennifer Lopeznek vagy Chrissy Teigennek áll-e jobban a trópusi minta, ezen a héten olyan befolyásos divatrajongó nők felett dönthettek, mint Katalin hercegné, Melania Trump vagy Ránija királyné, akik előszeretettel jelennek meg pirosban a fontosabb eseményeken. Részletek a hajtás után!

Ránija jordán királyné fia, Huszejn herceg a napokban végzett a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS), abban az iskolában, ahova többek között Harry herceg is járt. Az ünnepségre természetesen a 46 éves királyné is ellátogatott, stílusosan egy piros-fehér összeállításban. A három gombos, aszimmetrikus szabású dizájner kabátruhát drága ékszerekkel, piros körömcipővel és egy elegáns Louis Vuitton táskával dobta fel.

Trumpné a júliusban megejtett párizsi elnöki látogatásra pakolta be a klasszikus Dior kosztümöt, de a duplagombos piros szettbe voltak, akik többet is beleláttak. A The Cut szerint a megosztó first lady olyan volt, mintha a múltból lépett volna elő az 50-es években híressé vált “new look” Dior vonalat idéző együttesével, amivel állítólag a jelenlegi amerikai politikai helyzetre utalt, nem pedig a legendás francia elegancia és a 70 éves divatház előtt kívánt tisztelegni. Melania Trump Ránija királynéhoz hasonlóan piros körömcipővel vette fel a vörös kosztümöt.

Bár hozzánk hasonlóan Katalin hercegnének is bejön a rózsaszín, azért gyakrabban visel pirosat a hivatalos eseményeken. Sőt, az egyik emlékezetes piros ruhájának olcsósított verzióját a Debenhams dobta piacra nemrég.

Ezt a Lord & Co kalappal kombinált Catherine Walker & Co kabátruhát például legutóbb a 2016-is Garter ceremónián viselte, méghozzá a fent említett feleségekhez hasonlóan piros cipővel. Jól nézd meg a három összeállítást és szavazd meg, hogy kinek áll jobban a vörös, a saját Youtube csatornával rendelkező királynénak, a modellből lett first ladynek vagy a cambridge-i hercegnének?

pirosruha02
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a piros?

  • 1228
    Ránija királynének
  • 831
    Melania Trumpnak
  • 4394
    Katalin hercegnének

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta