OFFLINE

Szétszaggatott cipő 360 ezerért: menő vagy ciki?

2017. augusztus 20., vasárnap 11:19

Az alaposan helybenhagyott cipőket elég gyorsan elkapkodták a márka szerelmesei, furcsa és extravagáns lábbelik viszont azóta is szép számmal akadnak a márka kollekcióiban.

Vagyis árult. 360.000-ért. Most csak olyan „patchwork” cipőt lehet náluk kapni, amit az eredeti szétkapása után újra összeraktak, természetesen ennek megfelelően kicsit drágábban, 384.000 forintért, hisz újra összerakni időbe telik az előtte gondosan felaprított lábbeliket – értesültünk a HuffPostról.

Ez persze nem újdonság, az ikonikus belga divatház kínálatában mindig megtalálható egy-egy Jackson Pollock munkássága előtt adózó, festékkel gazdagon megszórt cipő is, nem is beszélve a japán tabi stílusú, a nagylábujjat a többitől elválasztó csizmákról. 

Ilyenből amúgy van most diszkógömbszerű, ezüstszínű darab az új kollekcióban. Az ezüstöt és az ehhez hasonló fémes színű cipőket amúgy is imádják a Margielánál, ahogy a csillámporral töltött, mást viszont nem nagyon tartalmazó, a Gyűrűk Ura Szarumántól elcsaklizott kristálygömbjére hasonlító hógömböket is.

De vannak már-már visszafogottnak mondható cipők is a márka kínálatában, például festékkel lefröcskölt klasszikus Replica sneakerek, melyeket 555 euróért (kb. 169 ezer forint) lehet megvásárolni (vagy vegyél egy Tisza cipőt, az majdnem ilyen és fröcsköld le).

Na és most, hogy láthattad a Margiela őszi cipőkollekciójának egy részét (itt nézelődhetsz még), szavazz őszintén: te örülnél, ha egy Margiela féle patás vagy festékes, esetleg darabokra szaggatott lábbelit kapnál ajándékba? Kicsit vonatkoztass el attól, mennyiért mennének el ezek a cuccok az eBayen és csak akkor nyomj a menőre, ha szívesen meg is tartanád őket!

70 szavazat 28 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta