OFFLINE

Paris Hiltonnak még mindig jól áll a csillogás

2017. augusztus 18., péntek 16:19

Az örökösnő egy percet sem öregedett 15 év alatt, ezt most ikonikus aligruhájában szemléltette.

Az egy dolog, hogy Kendall Jenner koppintja a realitycelebség ősanyja, Paris Hilton stílusát, ezért egy Swarovski kristályokkal teleaggatott ruhában ünnepelte 21. születésnapját, pont, mint Paris Hilton 2002-ben Londonban a sajátját, de eljutottunk odáig, hogy már Paris Hilton is önmagától inspirálódik!

A celebnő Twitterre tette ki a képet, amin egy ugyanolyan csillogó miniruhát visel egy 2017-es buliban, mint amit 2002-ben az ikonikus szülinapon. A W magazine szerint a két ruha egy és ugyanaz, azaz a 15 éves Julien MacDonald strasszokban csillog Hilton, de mi azért felfedezni vélünk némi különbséget, és inkább azt mondanánk, a két ruha csak hasonló (ha a tweetre kattintasz, te is megnézheted a képeket nagyobb méretben).

Azt nem értjük csak, hogy miért pont mostanra túrta elő Hilton ezt a stílust, miért nem mondjuk februárban, a 36. születésnapján, napra pontosan 15 évvel az előző strasszos buli után vette fel ezt a ruhát? Talán azért, mert a Kardashian-Jenner klán már tényleg egyre szemtelenebbül koppintja a stílusát, év elején ez meg még nem volt ennyire feltűnő?

Akármi sarkallta is Hiltont a nosztalgikus Twitter-bejegyzésre, elég vicces, hogy a celebnő kábé ugyanúgy fest a két fotón, melyek 15 év különbséggel készültek. Szerinted mikor állt jobban Hiltonnak a strasszos mini: most vagy 15 éve?

Mikor állt jobban a csillogás Hiltonnak?

 • 41
  15 éve csinosabb volt!
 • 83
  Most csinosabb!
 • 54
  Nem tetszik sehogy.
 • 135
  Vagány mindkét fotó, főleg így egymás mellett!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta