OFFLINE

A Zara most Manolót koppintja

2017. augusztus 18., péntek 07:51

Elég nyilvánvaló a hasonlóság. különbség is. 15.995 forint vs. 250.000 forint.

A Daily Mailen futottunk bele a hírbe, miszerint a divatmániások sikongatnak az örömtől, ugyanis Manolo Blahnik 965 dolláros Hangisi cipőinek pink mását az eredeti ár 15,6-ed részéért megkapják a Zarában. Kicsit érthetőbben ez úgy hangzik, hogy a 965 dolláros, azaz közel 250 ezer forintos, strasszokkal díszített szaténcipő hasított bőr mását már 15.995 forintért beszerezheti, aki akarja.

Szerinted?

  • 77
    Pofátlan nyúlás!
  • 90
    Hurrá, megyek vásárolni!
  • 239
    A 15.995 forint is sok ezért.

A Zara cipő persze nem pont ugyanolyan, egyrészt bőrből van, másrészt csak 5,6 centi magas a sarka és hátul nem zárt. A Manolo cipő kapható 105 és 70 milliméteres sarokmagassággal, náluk egy klasszikus körömcipőről van szó, amit 12 színben lehet megvásárolni – a Zara csak a pinket utánozta le. Persze egy fast fashion óriástól ez a típusú inspirálódás nem meglepő húzás, a hazánkból már kivonult Marks & Spencer kékben, pinkben és ezüstben hozta le a fazont 35 fontos áron (11.600 forint).

A Manolo Blahnik menedzserei biztos nem örülnek annyira a boltok húzásának, mint azok, akik megpróbálják majd a kristályos fast fashion cipőikről azt kummantani, hogy Manolo Blahniktól rendelték őket. Te mit gondolsz? Meg vagy még lepve?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta