Ki ne szeretne gyöngyökkel a lába közt menőzni a strandon?

Menő vagy ciki a bikinibe/bugyiba szerelhető lánc?

Természetesen egy tokiói székhelyű japán cég állt elő a láncra, majd bikini alsóba szerelhető fityegőkkel. A „Beachtail” fantázianévre hallgató ékszereket persze nem csak a strandon lehet viselni, bármikor jól jöhet a cég szerint a dekorlánc, amikor csak egy bugyit visel valaki, és minden vágya, hogy ékkövek himbálóddzanak a lábai közt. 

A bájos kis talizmánok egyébként csupán 5000 forintot kóstálnak, ennyiért talán nem is meglepő, hogy a japánokat ezúttal nem nagyon foglalkoztatta, mi történik a láncokkal a puncidíszre benevező nők bugyijában. A talizmánokat ugyanis viszonylag nagy szemű, leginkább kutyák nyakörvére emlékeztető láncokra fűzték fel a Beachtail forgalmazói, elsősorban talán a mazochista nőket megcélozva a bizarr ékszerrel.

Rámennek a cápák/berozsdásodsz

A láncok alatti véleményekre mondjuk biztosan érdemes lesz visszanézni 1-2 nap múlva, már most vannak ugyanis olyanok, akik a nemiszervükön éktelenkedő rozsdafoltokra, vagy a tengerbe lógó csili-vili láncokat ezüstösen csillogó halakkal összetévesztő cápák jelentette veszélyekre figyelmeztetik az esetleges vásárlókat, és ez még csak a vicces kedvű véleményírók első hulláma.

A kérdés mindenesetre még sosem volt ennél aktuálisabb: szerintetek menő vagy ciki a nemi szervek alá csatolható, lábak között csilingelő lábközlánc?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (856) (1620) Ciki!
Mustra