OFFLINE

Ki ne szeretne gyöngyökkel a lába közt menőzni a strandon?

2017. augusztus 17., csütörtök 16:41 |

Menő vagy ciki a bikinibe/bugyiba szerelhető lánc?

Természetesen egy tokiói székhelyű japán cég állt elő a láncra, majd bikini alsóba szerelhető fityegőkkel. A „Beachtail” fantázianévre hallgató ékszereket persze nem csak a strandon lehet viselni, bármikor jól jöhet a cég szerint a dekorlánc, amikor csak egy bugyit visel valaki, és minden vágya, hogy ékkövek himbálóddzanak a lábai közt. 

A bájos kis talizmánok egyébként csupán 5000 forintot kóstálnak, ennyiért talán nem is meglepő, hogy a japánokat ezúttal nem nagyon foglalkoztatta, mi történik a láncokkal a puncidíszre benevező nők bugyijában. A talizmánokat ugyanis viszonylag nagy szemű, leginkább kutyák nyakörvére emlékeztető láncokra fűzték fel a Beachtail forgalmazói, elsősorban talán a mazochista nőket megcélozva a bizarr ékszerrel.

Rámennek a cápák/berozsdásodsz

A láncok alatti véleményekre mondjuk biztosan érdemes lesz visszanézni 1-2 nap múlva, már most vannak ugyanis olyanok, akik a nemiszervükön éktelenkedő rozsdafoltokra, vagy a tengerbe lógó csili-vili láncokat ezüstösen csillogó halakkal összetévesztő cápák jelentette veszélyekre figyelmeztetik az esetleges vásárlókat, és ez még csak a vicces kedvű véleményírók első hulláma.

A kérdés mindenesetre még sosem volt ennél aktuálisabb: szerintetek menő vagy ciki a nemi szervek alá csatolható, lábak között csilingelő lábközlánc?

1273 szavazat 397 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta