OFFLINE

Most olcsón megveheted Katalin hercegné ruháját!

2017. augusztus 16., szerda 16:11

A Harper's Bazaar szemfüles szerkesztői szúrták ki, hogy a Preen divatház olcsóbb vonala, a Studio by Preen a Debenhams áruházláncon keresztül dobta piacra annak az emlékezetes piros ruhának az olcsósított változatát, amit Katalin hercegné viselt a 2016-os kanadai turné alatt.

Emlékeztek, ez volt az a rafinált vállmegoldású estélyi, amit drágakövekkel kirakott juharlevél-brossal és piros körömcipővel kombinált Vilmos herceg neje:

“Az inspirációt a Bloomsbury csoport, valamint a fényűző koktélpartik és vacsorák világa adta” – mondta a The Preen társalapítója, Thea Bregazzi a hercegné számára tervezett klasszikus, de mégis modern hatást keltő ruháról, amit fekete színben azonnal elkapkodtak a brit áruház polcairól.

Az eredeti Preen ruháért 990 fontot, körülbelül 332 ezer forintot kértek a tervezők, míg a márka olcsó kollekciókra specializálódott vonala, a Studio by Preen 69 fontra, körülbelül 23 ezer forintra árazta be a jó befektetésnek tűnő hercegnős ruhát, ami nyakrésznél és az anyagában tér el a legjobban a luxus verziótól – nem is tudták volna megfizethetővé tenni, ha ezt is olyan magas minőségű szövetből gyártják le, mint Katalin hercegnéét. A ruhát ide kattintva, a Debenhamsből rendelhetitek, meg, ha akarjátok!

Ez a ruha csak 23 ezer forint és máris hercegnének érezheted magad!
Ez a ruha csak 23 ezer forint és máris hercegnének érezheted magad!
Fotó: debenhams.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta