OFFLINE

Megvennéd Trumpék 4,3 milliárd forintos karibi nyaralóját?

2017. augusztus 12., szombat 10:08

Az elnök ráunt a Karib-szigeten található 9 hálószobás luxusvillára. Mutatjuk, mit árul 16,9 millió dollárért!

Ivanka Trump még tavasszal próbált megszabadulni feleslegessé vált manhattani lakásától, míg az üzletemberből elnökké avanzsált apja a karibi térség Szent-Márton szigetén található tengerparti kastélyától válna meg olyannyira, hogy az eredeti, 28 millió dolláros (7,2 milliárd forint) ár helyett már potom 16,9 millió dollárért (4,35 milliárd forint) is megválna a luxusingatlantól.

Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.
Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.
Fotó: Youtube.com / Luxurylifestylecollection

A csökkentett ár a Washington Post szerint közelebb áll a szigeten található többi eladó házéhoz, de még annál is kevesebb, mint amennyiért Donald Trump megvásárolta 2013-ban, ugyanis akkor 19,7 millió dollárt (5 milliárd forint) csengetett érte. A lap az elnök nyilvános bevallásából azt is megtudta, hogy az ingatlan bérbe volt adva, ami három millió dollárt (kb. 768 millió forint) bevételt hozott a konyhára az elmúlt három évben.

Scroll through our brand new pictures of Chateau Des Palmiers. It's absolutely fabulous. 9 bedrooms. Two pools. Beachfront. Tennis courts. It's huuuuuge!

Una publicación compartida de St. Martin Sotheby's Realty (@sxmsir) el

Igaza van a Sotheby Instagram oldalát kezelő ingatlanosnak, aki szerint hatalmas a meghirdetett villa: a Plum Bay fehér homokos tengerpartján álló giccses csillárokkal és márvánnyal megpakolt házban többek között kilenc hálószoba, fűtött medence, fitness terem és természetesen teniszpálya is található, de reméljük, hogy van a közelben egy golfpálya is. A YouTubenak köszönhetően körbenézhetsz Trumpék elunt nyaralójában, a videó alatt pedig szavazd meg, mit gondolsz a látottakról!

Beköltöznél a Trump villába?

 • 79
  Persze, szeretem a luxust
 • 72
  Sosem költöznék be ilyen ízléstelen díszletek közé
 • 16
  Inkább a manhattani Trump Tower
 • 14
  Pénzmosás az egész
 • 24
  Nem szoktam álmodozni
 • 16
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta