OFFLINE

Menő a beton, a fa és a fénycsövek

2017. augusztus 11., péntek 15:54

Inspirálódjatok az Inside döntőseinek munkáiból! Óriásgalériában mutatjuk a legjobb házakat, bárokat és irodákat!

A design hetek után nem sokkal mutatta be finalistáit az INSIDE belsőépítészeti fesztivál zsűrije. A világ számos pontjáról – Európán, Amerikán és Japánon át Ausztráliáig – érkeztek pályamunkák, melyek közül 78 döntős projekt van jelenleg versenyben, ezeket kilenc kategóriában: bárok és éttermek, középületek, kreatív újrahasznosítás, kiállítóterek, egészségügy és nevelés, szállodák, irodák, lakóházak és üzletek kategóriában fogják értékelni – írja a Dezeen.com a nívós eseményről, aminek döntőjét  a World Architecture építészeti fesztivállal egyidőben, novemberben tartják a berlini Arenában.

“Az előválogatások során olyan tervekből szemezgettünk, melyek belső terei hatékonyabbá és élvezetesebbé teszik a munkát vagy a szórakozást. Idei tematikánk a “Performansz” volt, így az elbírálásnál figyelembe vettük, hogy miként használták a tervezők például a színeket vagy akusztikát a projektek során” – mondta Paul Finch, az INSIDE programigazgatója. A galériára kattinva mutatjuk, hogy mik lesznek az új trendek a belsőépítészetben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta