OFFLINE

Menő a beton, a fa és a fénycsövek

2017. augusztus 11., péntek 15:54

Inspirálódjatok az Inside döntőseinek munkáiból! Óriásgalériában mutatjuk a legjobb házakat, bárokat és irodákat!

A design hetek után nem sokkal mutatta be finalistáit az INSIDE belsőépítészeti fesztivál zsűrije. A világ számos pontjáról – Európán, Amerikán és Japánon át Ausztráliáig – érkeztek pályamunkák, melyek közül 78 döntős projekt van jelenleg versenyben, ezeket kilenc kategóriában: bárok és éttermek, középületek, kreatív újrahasznosítás, kiállítóterek, egészségügy és nevelés, szállodák, irodák, lakóházak és üzletek kategóriában fogják értékelni – írja a Dezeen.com a nívós eseményről, aminek döntőjét  a World Architecture építészeti fesztivállal egyidőben, novemberben tartják a berlini Arenában.

“Az előválogatások során olyan tervekből szemezgettünk, melyek belső terei hatékonyabbá és élvezetesebbé teszik a munkát vagy a szórakozást. Idei tematikánk a “Performansz” volt, így az elbírálásnál figyelembe vettük, hogy miként használták a tervezők például a színeket vagy akusztikát a projektek során” – mondta Paul Finch, az INSIDE programigazgatója. A galériára kattinva mutatjuk, hogy mik lesznek az új trendek a belsőépítészetben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta