OFFLINE

Menő vagy ciki a tűsarkú flip-flop?

2017. augusztus 7., hétfő 08:15

A neves dizájnerek által tervezett papucsokkal a háborús és erőszakos övezetekben élő nőket támogatja a Havaianas és a Nők a Nőkért mozgalom.

A divatvilág legismertebb tervezőivel és arcaival, például Mary Katrantzouval, Manolo Blahnikkal vagy Naomi Campbell-lel fogott össze a népszerű brazil flip-flop márka, a Havaianas, bár a közös kollekció sajnos nem kerül piaci forgalomba, egy online árverésen lehet majd rájuk licitálni, az aukcióból befolyt összeget a Nők a Nőkért mozgalomnak ajánlják fel, amivel a háborús és erőszakos övezetekben élő nőket kívánják támogatni.

„Nagyra értékeljük a kreatív és formabontó kezdeményezéseket, ez pedig pont egy ilyen. Az alapítvány izgatott, amiért ilyen nagy nevekkel és márkákkal dolgozhat együtt. Nagyon hálásak vagyunk nekik azért, hogy kiállnak az elnyomott nők mellett. Különösen örülünk annak, hogy a kezdeményezésben a Havaianas is részt vesz” – mondta el Brita Fernandez Schmidt, a mozgalom angol vezetője.

"Rendkívül boldogok és büszkék vagyunk a Nők a Nőkért mozgalommal létrejött együttműködésre. Az egyedi tervezésű papucsokon a divatvilág kiemelt alakjai dolgoztak, az általuk tervezett művészi motívumok a Havaianas márka vezető termékein köszönnek vissza. Bízunk a kezdeményezés sikerében és abban, hogy minél nagyobb összeggel tudjuk támogatni a Nők a Nőkért munkáját"mondta el Merel Werners, a Havaianas közép- és nyugat-európai, valamint afrikai régiókért felelős marketingvezetője.

Te mit gondolsz a praktikusnak nem mondható, de annál látványosabb végeredményről? Menőnek vagy inkább cikinek találod a tűsarkat és telitalpat kapott strandpapucsokat? Szavazz!

204 szavazat 57 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta