OFFLINE

Nem tudod, mit vegyél fel a Szigetre? Mutatunk pár tuti szettet!

2017. augusztus 6., vasárnap 17:26

Aki tavaly Kurt Cobainnek öltözött, az most kis hableánynak fog.

A nyári fesztiválok nagy része már a hátunk mögött van, de nemsokára itt a legnagyobb durranás, a Sziget Fesztivál, ahová természetesen idén is illik valami bohémet, alterosat vagy trendit felvenni. Inspiráció után kutatva körülnéztünk, hogy milyen trendek mentek a brit Glastonbury-i és az ausztrál Splendour in the Grass bulin, ahol egyszerre pörgött a 70-es és a 90-es évek stílusa, a Spinédzser-, illetve a kishableány-vonal és legnagyobb meglepetésünkre felbukkant a várva várt seggcsillám is, viszont a pucérkodás nem volt annyira menő, mint a Coachellán.

Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le a szezon fesztiváltrendjeit, ami talán annyiban változott az előző évekhez képest, hogy a neccharisnya, az övtáska és a vödörsapka háttérbe szorította a farmersortot, a virágkoszorút és a kimonót.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta