OFFLINE

Megint elsütötte Katalin hercegné az Alexander McQueen ruhát

2017. augusztus 2., szerda 11:45

Vilmos herceg neje jól láthatóan nagy rajongója a krémszínű kabátruháknak. Mutatjuk, mit viselt egy belgiumi megemlékezésen!

Nem sokat lazsált Vilmos herceg és Katalin hercegné, akik a lengyel és németországi turnét követően Belgiumba látogattak, hogy megemlékezzenek a harmadik yperni csata 100. évfordulójáról. Ez a csatát az első világháború egyik legvéresebb ütközeteként tartják számon, az egyik oldalán a brit, ausztrál és új-zélandi, kanadai és dél-afrikai erők a másik oldalon a német császári hadsereg közt folyt Passendale falu birtoklásáért. Az 1917. július 31. és november 6. közt lezajlott harcokban a két oldalon összesen több mint 700 ezer ember sebesült meg vagy esett el.

Két év után újra előkerült az Alexander McQueen kabátruha.
Két év után újra előkerült az Alexander McQueen kabátruha.
Fotó: Getty Images

A cambridgei-i hercegné két kabátruhát vitt az megemlékezésre és mindkettőben úgy festett, mintha ráöntötték volna. Az egyik ugyanaz a klasszikus Alexander McQueen darab volt, amiben Charlotte hercegnőt vitte keresztelni 2015 júliusában. A nagyméretű hajtókával ellátott darabot ezúttal tollas Lock & Co kalappal, szürkés velúrcipővel és pipacsos gyémántkitűzővel viselte, utóbbival az áldozatok emléke előtt kívánt tisztelegni – írja a Daily Mail.

A 35 éves hercegné jól láthatóan ragaszkodik a brit luxusmárkához, eddig olyan meghatározó eseményeken jelent meg a divatház ruháiban, mint György herceg keresztelője vagy a saját esküvője 2011-ben.

Szemfülesnek kell lenni ahhoz, hogy kiszúrjuk a különbséget a megemlékezésen viselt kabátruhák között, de az utolsó napon viselt, szürke csipkével megbolondított krémszínű darabot a másik kedvenc házitervező, Catherine Walker kollekciójából választotta a hercegné, aki halványszürke és rózsaszín Jane Taylor kalappal, illetve barna velúrcipővel kombinálta a “Melrose” fantázianéven futó ruhát. Neked melyik kabátruha tetszik jobban? Szavazz a kedvencedre!

Szerintem...

 • 346
  A krémszínű Alexander McQueen kabátruha a szebb.
 • 213
  A virágos csipkével kivert Catherine Walker kabátruha a szebb.
 • 15
  Nem tudok különbséget tenni a két kabátruha között
 • 567
  Mindkettő nagyon egyszerű és elegáns.
 • 54
  Egyiket sem venném fel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta