Undorító vintage bikiniket hordani?

Nem csak az anyukák lehordott darabjainak felpróbálásáról van szó, sokan ugyanis 1-2 napra is szíves-örömest kikölcsönöznek egy-egy Dior vagy Chanel fürdőruhát.

Használt fehérneműt vagy fürdőruhákat nem vesz minden nap magára az ember, legalábbis sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy ez már túl megy egy határon. Mert hát… jó ötletnek tűnik az idegen emberek tulajdonát képező, és a saját nem szerveink között legalább 1-2 rétegnyi ruhát tudni… nem? Jó páran vannak, akik nem így gondolják, sőt, egy-egy népszerű és nagyszerű vintage Dior fürdőruha esetén úgy tűnik, sokaknál még a kölcsönzés is szóba jöhet.

Ismerünk is 1-2 ilyen személyt

Igen, megint itt vannak a méhlepényevők! Kim Kardashian két hét alatt két oldschool, használt Dior bikinit is kikölcsönzött a new york-i stylist, Gabriel Held repertoárjából, de Kylie Jennert is látták már abban a rószaszín fürdőruhában, amit 25 évvel ezelőtt anyja, Kris húzott magára. A Gabriel Heldtől kölcsönkapott bikinik egyébként tulajdonosuk szerint „csak kevéssé lehasznált darabok” voltak. Természetesen azóta rengeteg Kardashian rajongó megkereste Heldet, hogy megvásárolja, vagy kikölcsönözze a Kardashian-vaginával is kontaktusba került darabokat, Held egyébként azóta sem vált meg a most már duplán értékes vintage bikiniktől.

És nem csak a hírességek pinabarátjává válására áhítozó rajongók körében figyelhető meg a jelenség. A Swap.com-on, ahol 600 forintért is beszerezhető egy bikini, például 104 százalékkal több használt bikinit adtak el idén nyáron a tavalyi eladásaikhoz képest, de a luxibb dolgokkal foglalkozó oldalakon, például a 1stdibs.com-on is beindultak a vintage fürdőruha eladások, egy 2001-es Chanel fürdőruha például úgy 900.000 forintért elérhető jelenleg az oldalon. 

[PINTEREST] 59721c4a99811
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek