OFFLINE

Undorító vintage bikiniket hordani?

2017. augusztus 1., kedd 12:50

Nem csak az anyukák lehordott darabjainak felpróbálásáról van szó, sokan ugyanis 1-2 napra is szíves-örömest kikölcsönöznek egy-egy Dior vagy Chanel fürdőruhát.

Használt fehérneműt vagy fürdőruhákat nem vesz minden nap magára az ember, legalábbis sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy ez már túl megy egy határon. Mert hát… jó ötletnek tűnik az idegen emberek tulajdonát képező, és a saját nem szerveink között legalább 1-2 rétegnyi ruhát tudni… nem? Jó páran vannak, akik nem így gondolják, sőt, egy-egy népszerű és nagyszerű vintage Dior fürdőruha esetén úgy tűnik, sokaknál még a kölcsönzés is szóba jöhet.

Ismerünk is 1-2 ilyen személyt

Igen, megint itt vannak a méhlepényevők! Kim Kardashian két hét alatt két oldschool, használt Dior bikinit is kikölcsönzött a new york-i stylist, Gabriel Held repertoárjából, de Kylie Jennert is látták már abban a rószaszín fürdőruhában, amit 25 évvel ezelőtt anyja, Kris húzott magára. A Gabriel Heldtől kölcsönkapott bikinik egyébként tulajdonosuk szerint „csak kevéssé lehasznált darabok” voltak. Természetesen azóta rengeteg Kardashian rajongó megkereste Heldet, hogy megvásárolja, vagy kikölcsönözze a Kardashian-vaginával is kontaktusba került darabokat, Held egyébként azóta sem vált meg a most már duplán értékes vintage bikiniktől.

És nem csak a hírességek pinabarátjává válására áhítozó rajongók körében figyelhető meg a jelenség. A Swap.com-on, ahol 600 forintért is beszerezhető egy bikini, például 104 százalékkal több használt bikinit adtak el idén nyáron a tavalyi eladásaikhoz képest, de a luxibb dolgokkal foglalkozó oldalakon, például a 1stdibs.com-on is beindultak a vintage fürdőruha eladások, egy 2001-es Chanel fürdőruha például úgy 900.000 forintért elérhető jelenleg az oldalon. 

[PINTEREST] 59721c4a99811

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta