OFFLINE

5 tipp, hogy ne légy slampos

2017. július 30., vasárnap 11:22

Jó, ha van egy vasaló a háznál. Mutatjuk, milyen apróságok kellenek még a sikerhez.

Ha nincs öt percnél több időd a reggeli készülődésre, de mégsem akarsz slamposnak tűnni mások előtt, akkor érdemes megfogadnod a Marie Claire divatszerkesztőinek jótanácsait, akik szerint elég egy pedánsan vasalt ing vagy egy gondosan kiválasztott táska is a sikerhez. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok a divatbakik, amik miatt beéghetünk!

1. Ne sunyuld el a vasalást!

Igénytelen és rendezetlen életformára utal a gyűrött blúz, szoknya, illetve nadrág, ezért bármennyire is elfoglalt vagy, próbálj meg időt szakítani a frissen mosott ruhák kivasalására!

2. Ne a nadrágoddal töröld fel a város mocskát

Bár a kampányfotókon és a kifutón mindig nagyon szépnek és jó esésűnek tűnnek a földig érő pantallók, azért az életben leginkább csak a baj van velük, ráadásul rengeteg piszkot össze lehet szedni így. Szerencsére mostanában inkább a bokaverdeső fazonok vannak divatban, már csak ezért is érdemes felkeresni egy szabót nadrág problémánkkal.

3. Ne vigyél magaddal egynél több táskát

A cipekedés nem életstílus, ezért ha nem muszáj, ne szeld át naponta a várost különféle szatyrokkal, bevásárlótáskákkal és kistáskákkal, ha elég lenne csak egy pénztárcát, telefont és lakáskulcsot magaddal vinned. Túl sok cuccal zsonglőrködve egyébként is nehéz tömegközlekedni, ráadásul így még senki nem keltett jó benyomást.

4. Ne told túl a sportos trendet

Az előrejelzések szerint még jövőre is divatban maradnak a játszósruhák, amik bár kényelmesek, de nem túl stílusosak, olyanannyira nem, hogy a hírességeken kívül mindenki más lepukkantnak vagy röhejesnek tűnik tréningruhában és kapucnis pulóverben. Ha mégis kipróbálnátok a trendet, kombináljátok a szettet elegáns kabáttal vagy dizájnertáskával!

5. Ne pacázz, ne maszatolj

Ha nem szeretnéd a sarki tisztítót belekalkulálni a havi költésgvetésedbe, akkor ügyelj rá, hogy ne edd vagy idd le magad, illetve ne firkáld össze tollal a blúzodat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta