5 tipp, hogy ne légy slampos

Jó, ha van egy vasaló a háznál. Mutatjuk, milyen apróságok kellenek még a sikerhez.

Ha nincs öt percnél több időd a reggeli készülődésre, de mégsem akarsz slamposnak tűnni mások előtt, akkor érdemes megfogadnod a Marie Claire divatszerkesztőinek jó tanácsait, akik szerint elég egy pedánsan vasalt ing vagy egy gondosan kiválasztott táska is a sikerhez. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok a divatbakik, amik miatt beéghetünk!

1. Ne sunyuld el a vasalást!

Igénytelen és rendezetlen életformára utal a gyűrött blúz, szoknya, illetve nadrág, ezért bármennyire is elfoglalt vagy, próbálj meg időt szakítani a frissen mosott ruhák kivasalására!

2. Ne a nadrágoddal töröld fel a város mocskát

Bár a kampányfotókon és a kifutón mindig nagyon szépnek és jó esésűnek tűnnek a földig érő pantallók, azért az életben leginkább csak a baj van velük, ráadásul rengeteg piszkot össze lehet szedni így. Szerencsére mostanában inkább a bokaverdeső fazonok vannak divatban, már csak ezért is érdemes felkeresni egy szabót nadrágproblémánkkal.

3. Ne vigyél magaddal egynél több táskát

A cipekedés nem életstílus, ezért ha nem muszáj, ne szeld át naponta a várost különféle szatyrokkal, bevásárlótáskákkal és kistáskákkal, ha elég lenne csak egy pénztárcát, telefont és lakáskulcsot magaddal vinned. Túl sok cuccal zsonglőrködve egyébként is nehéz tömegközlekedni, ráadásul így még senki nem keltett jó benyomást.

4. Ne told túl a sportos trendet

Az előrejelzések szerint még jövőre is divatban maradnak a játszósruhák, amik bár kényelmesek, de nem túl stílusosak, olyannyira nem, hogy a hírességeken kívül mindenki más lepukkantnak vagy röhejesnek tűnik tréningruhában és kapucnis pulóverben. Ha mégis kipróbálnátok a trendet, kombináljátok a szettet elegáns kabáttal vagy dizájnertáskával!

5. Ne pacázz, ne maszatolj

Ha nem szeretnéd a sarki tisztítót belekalkulálni a havi költségvetésedbe, akkor ügyelj rá, hogy ne edd vagy idd le magad, illetve ne firkáld össze tollal a blúzodat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra