Még mindig nem a méret a lényeg!

Egy ideje már tényleg valószínűleg az újszülöttek is tudják, hogy a ruhaméret nem fontos, mert minden boltban más a jó, de most egy washingtoni lány, Katy Hamilton bemutatta, hogy egy üzleten belül is lehetnek eltérések.

A ruhaméretre tényleg fölösleges adni, nem éri meg azért koplalni, hogy beleférj egy 34-es Zara nadrágba – nem ettől leszel szebb vagy jobb. Ha mégis szereted magad az üzletek számozásához mérni, akkor Katy Hamiltonnak van számodra egy fontos üzenete: a lány ugyanabban a boltban próbált fel 2 gatyát és míg az egyik a térdéig jött csak a fel, a másik nagy volt és mindkét gatyába ugyanaz a méret volt írva. Ezt meg is örökítette a szorgos instagramozó.

"LOL, a méretezés akkora hülyeség, mindkettő 10-es méret az Express alacsony derekú nadrágai közt. Ugyanaz a bolt, ugyanaz a fazon, méret, stb. Az egyik túl nagy, a másik nem jött fel a csípőmre, mi vaaan?" – írja Hamilton a kép alá. "Azért osztom meg ezt... mert ha álltál már sírásközelben a próbafülkében, mert valami nem ment rád (és mind jártunk már így, én is, milliószor, kérdez anyámat), EMLÉKEZZ ERRE A KÉPRE! Néha S-es vagyok, máskor az L-es se jön rám, máskor a 10-es leesik rólam, vagy éppen fel sem tudom rángatni a csípőmre. A méretezés őrültség" – foglalja össze Hamilton.

Nem tudom, te hogy vagy vele, engem az ilyesmi nem tud kiakasztani (cserébe a fürdőruhapróbálásnál rendszeresen összeomlok, de annak a méretezéshez nincs köze), ezért ha farmert akarok venni, kapásból beviszek minden jelöltből 3 méretet a próbafülkébe. Mindenesetre ha pont egy utolsó megerősítésre vágytál, hogy a méret tényleg nem számít, nézd csak meg Katy-t még egyszer!

Mit gondolsz erről az egészről?

Oszd meg másokkal is!
Mustra