OFFLINE

Még mindig nem a méret a lényeg!

2017. július 29., szombat 16:53

Egy ideje már tényleg valószínűleg az újszülöttek is tudják, hogy a ruhaméret nem fontos, mert minden boltban más a jó, de most egy washingtoni lány, Katy Hamilton bemutatta, hogy egy üzleten belül is lehetnek eltérések.

A ruhaméretre tényleg fölösleges adni, nem éri meg azért koplalni, hogy beleférj egy 34-es Zara nadrágba – nem ettől leszel szebb vagy jobb. Ha mégis szereted magad az üzletek számozásához mérni, akkor Katy Hamiltonnak van számodra egy fontos üzenete: a lány ugyanabban a boltban próbált fel 2 gatyát és míg az egyik a térdéig jött csak a fel, a másik nagy volt és mindkét gatyába ugyanaz a méret volt írva. Ezt meg is örökítette a szorgos instagramozó.

"LOL, a méretezés akkora hülyeség, mindkettő 10-es méret az Express alacsony derekú nadrágai közt. Ugyanaz a bolt, ugyanaz a fazon, méret, stb. Az egyik túl nagy, a másik nem jött fel a csípőmre, mi vaaan?" – írja Hamilton a kép alá. "Azért osztom meg ezt... mert ha álltál már sírásközelben a próbafülkében, mert valami nem ment rád (és mind jártunk már így, én is, milliószor, kérdez anyámat), EMLÉKEZZ ERRE A KÉPRE! Néha S-es vagyok, máskor az L-es se jön rám, máskor a 10-es leesik rólam, vagy éppen fel sem tudom rángatni a csípőmre. A méretezés őrültség" – foglalja össze Hamilton.

LOL sizing is SUCH bullshit 😂😂 these are both a size 10 short from express in their low rise leggings. Literally the same store, cut, size, etc. The one was a hair too big & the other didn't even go over my thighs 😂😂 like WHAAAT?! My reason for sharing is...If you ever find yourself in a fitting room ready to bust into tears when something doesn't fit (we've all been there, myself included...millions of times...ask my mom) REMEMBER THIS PIC! There are times I'm a small, times I cant even muscle into a large, times a 10 falls off my hips & times, like this, it doesn't even get past my thighs. Sizing is silly...no one will know if you had to bump up or down because of the cut, style, or likely completely wrong sizing on the store's part. You mean so much more than fitting into the smallest size you can. Our value should never come from a number...on the scale or in our clothes. 😘✌🏼

WODtheFork (@wodthefork) által megosztott bejegyzés,

Nem tudom, te hogy vagy vele, engem az ilyesmi nem tud kiakasztani (cserébe a fürdőruhapróbálásnál rendszeresen összeomlok, de annak a méretezéshez nincs köze), ezért ha farmert akarok venni, kapásból beviszek minden jelöltből 3 méretet a próbafülkébe. Mindenesetre ha pont egy utolsó megerősítésre vágytál, hogy a méret tényleg nem számít, nézd csak meg Katy-t még egyszer!

Mit gondolsz erről az egészről?

 • 209
  Képes vagyok kiakadni, ha nem jön rám a szokott méret.
 • 295
  Nem érdekel a méretezés, sose foglalkoztam vele.
 • 81
  Eddig néha kiakadtam, de Katy posztja most megnyugtatott.
 • 311
  Szerintem Katy csak egy kis feltűnésre vágyott.
 • 78
  A nadrágpróba smafu, de a bikiniknél én is sírok.
 • 261
  Szerintem tökéletes vagyok, nem is éretem ezt a témát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta