OFFLINE

Menő ruhákkal és kiegészítőkkel jött ki a KFC

2017. július 25., kedd 15:23

A KFC-től nem idegen, hogy ne csak kajákkal próbálkozzon, volt már gyertyájuk Új-Zélandon, amit percek alatt elkapkodtak, meg csirkecomb alakú egereket is sorsoltak már ki Twitteren, de most új szintekre emelték a merchandisingot – derült ki a Foodbeastről.

Ugyanis egy egész kollekciót lehoztak a csirkéknek és Colonel Sandersnek szentelve, van csirkecombos zokni, kitűzők, pólók és nagy kedvencünk, a 76 dolláros (20 ezer forint) sárga tréningfelső. Oké, nem egy új Supreme kollekció – szerintem mondjuk pont menőbb –, de azért fogy rendesen, például a 20 ezer dolláros (5,2 millió forint) meteoritból formált hamburger és a cuki 12 dolláros felvarrók már elkeltek. Meg sokminden más is, úgyhogy ha tényleg "Freid Chicken USA" feliratú pulóverben akarsz az ősszel melegedni, nem árt sietni és keríteni egy Amerikában élő ismerőst, mert sajnos csak amerikai címre lehet rendelni.

Szomorú. Nekünk marad a szavazgatás (ráadásul az is egy Facebook doboz és egy hirdetés alatt), hogy menő vagy ciki a KFC legújabb kollekciója?

50 szavazat 53 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta