Neked is Hitler a kedvenc színed?

Valószínűleg benézték a betűtípust a nyomdában, így került rá arannyal a diktátor neve a kiegészítőre.

Míg a Zara nemrég az amerikai szélsőjobb kedvelt mémjét nyomta rá farmer miniszoknyáira, addig a Belle Chic webáruház egy ellentmondásos vászontáskával került a mókás kedvű internetezők kereszttüzébe. A cég a "My favourite colour is Glitter", azaz "a kedvenc színem a csillám" feliratot szerette volna ráírni a táskára, de a betűtípus nagyon szerencsétlen választás volt, mert hunyorítanunk se nagyon kell ahhoz, hogy inkább a "My favourite colour is Hitler" feliratot olvassuk le a 12.99 dolláros, körülbelül 3400 forintos táskáról.

A szerencsétlen betűválasztásra reagált a Belle Chic marketingigazgatója, Matt Molen, aki az Allure Magazinnak elmondta, hogy a közösségi oldalak nyomására lecserélték a félreérthető betűtípust, így a táskát már javított verzióban lehet berendelni. Molen hozzátette, hogy eszük ágában sem volt a világ egy leghírhedtebb diktárorának nevét arany csillámporral rányomni a táskára, nem akartak senkit megtéveszteni, mivel az efféle magatartás semmilyen formában nem összegyeztethető a vállalat filozófiájával, csak sajnos a G meg az L pont úgy folyt össze, mintha H betű lenne, aztán már nem sok kellett ahhoz, hogy a glitter szó két T betűjéből a másodikat L-nek olvassuk.

Íme a javított verzió.
Íme a javított verzió.Belle Chic

Nem a Belle Chic az egyetlen, mely – bár akaratán kívül, de – ilyen morbid kiegészítővel ijesztget, pár hónappal ezelőtt a Romwe dobott piacra egy "This bag contains a gun, a bomb, a very large knife and loads of drugs" (Ebben a táskában pisztoly, bomba, egy hatalmas kés és rengeteg drog van) feliratos vászontáskát, mondjuk ők direkt. Abban az esetben sem mindenki üdvözölte, hogy ilyen kiegészítőket vásárolnak maguknak a kamaszok az interneten. Te mit gondolsz a hitleres glitteres táskáról? A Facebook doboz és a reklám alatt a menő vagy ciki gomb megnyomásával szavazhatsz!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (512) (490) Ciki!
Mustra