OFFLINE

Neked is Hitler a kedvenc színed?

2017. július 25., kedd 10:13

Valószínűleg benézték a betűtípust a nyomdában, így került rá arannyal a diktátor neve a kiegészítőre.

Míg a Zara nemrég az amerikai szélsőjobb kedvelt mémjét nyomta rá farmer miniszoknyáira, addig a Belle Chic webáruház egy ellentmondásos vászontáskával került a mókás kedvű internetezők kereszttüzébe. A cég a "My favourite colour is Glitter", azaz "a kedvenc színem a csillám" feliratot szerette volna ráírni a táskára, de a betűtípus nagyon szerencsétlen választás volt, mert hunyorítanunk se nagyon kell ahhoz, hogy inkább a "My favourite colour is Hitler" feliratot olvassuk le a 12.99 dolláros, körülbelül 3400 forintos táskáról.

A szerencsétlen betűválasztásra reagált a Belle Chic marketingigazgatója, Matt Molen, aki az Allure Magazinnak elmondta, hogy a közösségi oldalak nyomására lecserélték a félreérthető betűtípust, így a táskát már javított verzióban lehet berendelni. Molen hozzátette, hogy eszük ágában sem volt a világ egy leghírhedtebb diktárorának nevét arany csillámporral rányomni a táskára, nem akartak senkit megtéveszteni, mivel az efféle magatartás semmilyen formában nem összegyeztethető a vállalat filozófiájával, csak sajnos a G meg az L pont úgy folyt össze, mintha H betű lenne, aztán már nem sok kellett ahhoz, hogy a glitter szó két T betűjéből a másodikat L-nek olvassuk.

Íme a javított verzió.
Íme a javított verzió.
Fotó: Belle Chic

Nem a Belle Chic az egyetlen, mely – bár akaratán kívül, de – ilyen morbid kiegészítővel ijesztget, pár hónappal ezelőtt a Romwe dobott piacra egy "This bag contains a gun, a bomb, a very large knife and loads of drugs" (Ebben a táskában pisztoly, bomba, egy hatalmas kés és rengeteg drog van) feliratos vászontáskát, mondjuk ők direkt. Abban az esetben sem mindenki üdvözölte, hogy ilyen kiegészítőket vásárolnak maguknak a kamaszok az interneten. Te mit gondolsz a hitleres glitteres táskáról? A Facebook doboz és a reklám alatt a menő vagy ciki gomb megnyomásával szavazhatsz!

132 szavazat 111 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta