Bréking: leárazták az Hermes táskákat a Saksnál!

Aki lemarad, kimarad! Illetve már le is maradt...

Az árzuhanás ráadásul az átlagember számára még a szükséges 40 millió megspórolása után is nehezen beszerezhető, csak egy hatéves várakozási idő után hazavihető Birkin és Kelly táskákat érinti. A Saks Off Fifth oldalán föltűnt táskákat az induló ártól függetlenül, nem százalékos alapon, hanem egy konkrét összeg levonása után hozták lejjebb. 

$19.500

A Saks Off Fifth szóvivője szerint vintage táskákról van egyébként szó. És, hogy mennyit lehet spórolni a Birkineken? Három! Egész! Centet!

$19.499,97

Maga az összeg, az áthúzott 19.500 dolláros árcédula (5.115.391 forint), és a mellé biggyesztett 19.499.97-es szám (5.115.306 forint) könnyű szívvel kijelenthető, hogy jobban néz ki, mint maga a táska. Persze maga az akció is olyasmi, ami akár a Reklámőrültek egy epizódjában is felbukkanhatott volna, hisz a leárazással elérték a Saks Off Fifth-nél, hogy a performansznak is kiváló attrakciójukról szerte a világon beszámoljanak az újságok, jelentősen megnövelve így a táskákat legalábbis észlelő potenciális vásárlók számát. El is bizonytalanítja mindez az embert… most akkor írjon erről az ember fia, vagy ne?

hermes

Tulajdonképpen tárgytalan a dolog, a táskákat ugyanis mind egy szálig elkapkodták azóta a Birkinre éhes divatzombik. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra