OFFLINE

Menő vagy ciki a luxus pelenkatáska?

2017. július 21., péntek 12:39 |

És kelendőek is a Gucci szörnyszülöttjei.

És természetesen megint csak a Gucci a piacvezető. A táskák hivatalosan is a „pelenkatáska” címke alatt találhatók meg a Gucci honlapján, és valóban pont úgy néznek ki, mint a rengeteg zsebbel, kulacstartóval és a szülők navigációját megkönnyítendő erős vállhevederekkel ellátott mezei pelenkázó batyuk. A különbség csak annyi, hogy ezeket a táskákat a klasszikus G betűs mintájával, és bőr szegélyekkel is ellátta a Gucci. No meg egy szintén megnyerő külsejű, kihajtogatható pelenkázó alátéttel.

123326 K9E4G 9291 001 076 0000 Light-GG-ducks-diaper-bag
Fotó: Gucci

Végre megvan a táska, amivel a felvágósabb szülőknek is öröm lesz a pelenkázás

A klasszikus mintával ellátott vászonra egyébként kígyók és tigrisek helyett sokkal gyermekbarátabb kiskacsák is kerülhetnek, bár ez a pelenkatáskák esetében is feláras attrakció. Egy cseppet abszurd a dolog, de a különböző divatmárkák termékeit összegyűjtő Lyst adatbázisa alapján úgy tűnik, van kereslet a luxuskivitelű pelenkatáskákra, az idei évben egészen konkrétan 74 százalékkal nőtt a „pelenkatáska” keresőszó népszerűsége, az oldal által gyűjtött termékek között pedig nagyjából 137.000 forint jelenleg az ilyen táskák átlagára.

A Gucci jelenleg háromféle pelenkatáskát kínál, a legolcsóbbat úgy 330.000 forintért, a kacsákkal feltúrbózott darabot 430.000-ért, a pelenkázó vonal ékkövét, a letisztultabb, de pelenkázó alátéttel természetesen most is ellátott szütyőt pedig úgy 500.000 forintért vihetik haza az érdeklődők.  Van egyébként Marc Jacobs pelenkázó is, ha valaki a visszafogottabb luxus híve a pelenkázós fényűzés terén. 

Nos, szerinted menő vagy ciki százezreket költeni egy ilyen táskára? Szavazz a reklám alatt!

272 szavazat 86 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta