Szerezzetek be egy ingruhát a nyárra!

Érdemes szétnézni a fast-fashion boltok leárazásain. Mutatjuk, milyen formában jön divatba idén nyáron!

A nyári szezon kevésbé szerethető újdonságai mellett az olyan örökzöld klasszikusok is divatban lesznek, mint például az ingruha. A praktikus, könnyed viselet a divatházak szerint a 60-as és a 70-es évek stílusa szerint, virágnyomatos illetve munkaruha formában igazán menő, de trendinek számítanak az absztrakt mintákkal ellátott darabok is. - írja az olasz Elle magazin.

A Michael Kors, a Miu Miu, a Max Mara és a Bottega Veneta által divatba hozott elegáns fazonra szerencsére felfigyeltek a fast-fashion boltok, ráadásul a leárazásoknak köszönhetően már pár ezer forintért beépíthetjük ruhatárunkba a sokoldalú ingruhát.

Talán a spanyol Zarában a legnagyobb a felhozatal, itt most sok darabért 12.995 forint helyett átlagosan 4995 forintot kérnek, de a Mangóban, a Stradivariusban, a H&M-ben vagy az Asosnál is találni megfizethető ingruhákat a trendi barnán és virágmintáson át a tölcsérujjú fazonig. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen formában van divatban a gombos ruha és csekkoljátok le a hazai boltok kínálatát is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra