OFFLINE

Szeretnél Szerelmes SMS-t kapni?

2017. július 19., szerda 08:24

Július 20-án mutatják be a Cirko-Gejzír moziban Karoline Herfurth Szerelmes SMS című filmjét (SMS für Dich, feliratos, német romantikus vígjáték, 107 perc, 2016.), erre nyerhetsz most velünk páros belépőt!

A film története röviden: Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Hiába próbálja meg feldolgozni a hatalmas veszteséget, semmiben nem talál vigaszt. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól - nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja. A szám új tulajdonosát, az érzékeny lelkű Markot nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek...

Bemutató dátuma: 2017. július 20. (Forgalmazó: Cirko Film)

Rendező és főszereplő: Karoline Herfurth

12 éven aluliaknak nem ajánlott! 

Még több infó a Szerelmes SMS-ről Port.hu-n!

Nyerj jegyet!

 A film forgalmazója, a Cirko-film jóvoltából 5x2 darab jegyet sorsolunk ki a 20-i bemutatóra azok közöttt, akik időben megírják a választ a következő kérdésre: milyen társkeresőre regisztrálja Clarát a barátnője?

A megfejtéseket a press@cirkofilm.hu címre várjuk július 20-a déli 12:00 óráig bezárólag, a szerencsés nyerteseket a Cirko-film fogja értesíteni. Sok szerencsét, jó mozizást!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta