OFFLINE

Miért ne hordhatnának fehér ruhát a molett hölgyek is?

2017. július 18., kedd 08:30

Inspirációkat mutatunk fehér ruhákra. Van minden a csipkéstől a fodrosig!

Még tavasszal készítettünk egy gyűjtést arról, hogyan hordják az idei trendeket a teltkarcsú nők, ezúttal pedig az egyik legismertebb plus size blogger, Kellie Brown (And I Get Dressed) cáfolt rá arra a tévhitre, miszerint a fehér szín kövérít.

A több mint 36 ezer Instagram követőt számláló blogger szerint pár évvel ezelőtt szinte még lehetetlen volt elegáns fehér ruhát vagy blúzt találni 38-as méret felett a boltokban, ehhez képest ma már egyre több márka és webáruház gondol a teltebb idomokkal rendelkező vásárlókra és piacra dobja kollekcióját 40-50-es méretben is. A galériában inspirációkat mutatunk trendi fehér ruhákra, amik egy része például a megfizethető ruhákban utazó asos.com oldaláról is berendelhető!

Kellie is lőtt magáról egy fehér ruhás képet, jól láthatóan ő is preferálja a lapos, rózsaszín-piros árnyalatú pacskert a szezonban. A blogger állítása szerint egyébként jobban kedveli a fehér darabokat, mint a slankítónak kikiáltott kis feketéket.

20 white #plussize dresses for any occasion right now in andigetdressed.com #blogged #xoq

Una publicación compartida de K E L L I E B R O W N (@itsmekellieb) el

Egy másik ismert plus size blogger, Garner Style virágos kistáskával kombinálta a test vonalát követő fehér egyrészest.

BLOG UPDATE: 3 Graduation Looks that Will Look Great Under Your Cap & Gown garnerstyle.com #xoq #plussize *: @cookayemonster [LINK IN BIO]

Una publicación compartida de Chastity Garner Valentine (@garnerstyle) el

Nem túlzás az arany szandál ehhez a vállvillantós fekete-fehér koktélruhához a Curvy Girl Chic bloggere szerint sem.

A fehér ruha egyik nagy előnye, hogy olyan feltűnőbb kiegészítőkkel is kombinálhatjuk, mint a Garner Style által is kiválasztott piros virágos kalap.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta