Miért ne hordhatnának fehér ruhát a molett hölgyek is?

Inspirációkat mutatunk fehér ruhákra. Van minden a csipkéstől a fodrosig!

Még tavasszal készítettünk egy gyűjtést arról, hogyan hordják az idei trendeket a teltkarcsú nők, ezúttal pedig az egyik legismertebb plus size blogger, Kellie Brown (And I Get Dressed) cáfolt rá arra a tévhitre, miszerint a fehér szín kövérít.

A több mint 36 ezer Instagram követőt számláló blogger szerint pár évvel ezelőtt szinte még lehetetlen volt elegáns fehér ruhát vagy blúzt találni 38-as méret felett a boltokban, ehhez képest ma már egyre több márka és webáruház gondol a teltebb idomokkal rendelkező vásárlókra és piacra dobja kollekcióját 40-50-es méretben is. A galériában inspirációkat mutatunk trendi fehér ruhákra, amik egy része például a megfizethető ruhákban utazó asos.com oldaláról is berendelhető!

Kellie is lőtt magáról egy fehér ruhás képet, jól láthatóan ő is preferálja a lapos, rózsaszín-piros árnyalatú pacskert a szezonban. A blogger állítása szerint egyébként jobban kedveli a fehér darabokat, mint a slankítónak kikiáltott kis feketéket.

20 white #plussize dresses for any occasion right now in andigetdressed.com #blogged #xoq

Una publicación compartida de K E L L I E B R O W N (@itsmekellieb) el

Egy másik ismert plus size blogger, Garner Style virágos kistáskával kombinálta a test vonalát követő fehér egyrészest.

BLOG UPDATE: 3 Graduation Looks that Will Look Great Under Your Cap & Gown garnerstyle.com #xoq #plussize *: @cookayemonster [LINK IN BIO]

Una publicación compartida de Chastity Garner Valentine (@garnerstyle) el

Nem túlzás az arany szandál ehhez a vállvillantós fekete-fehér koktélruhához a Curvy Girl Chic bloggere szerint sem.

A fehér ruha egyik nagy előnye, hogy olyan feltűnőbb kiegészítőkkel is kombinálhatjuk, mint a Garner Style által is kiválasztott piros virágos kalap.

Oszd meg másokkal is!
Mustra