OFFLINE

A hotel, ahol gitárokat hoz a szobaszerviz

2017. július 16., vasárnap 10:44

A berlini hotelben gitárokat és szintetizátorokat is lehet rendelni a reggeli mellé, a felső szinteken pedig két stúdió is helyet kapott.

A berlini nhow egy zenés hotel, és ez esetben úgy tűnik, ez nem csak azt jelenti, hogy lélekölően unalmas zenék szólnak minden helyiségben, vagy egyszer ott szállt meg Keith Richards. Szól persze itt-ott a zene is, a különböző liftekben különböző műfajú zenét hallgathatnak például a vendégek abban a 20-25 másodpercben, amíg megérkeznek a harmadikra.

A lényeg viszont nem ez, hanem a hotel legfelső szintjén berendezett két stúdió, amiknek köszönhetően a hotelben megszálló zenészeknek a technikai felkészültség hiányában sem kell búcsút intenie egy-egy hirtelenjött ötletnek. Olyannyira nem, hogy a fürdőszobákban elhelyezett XLR kábeleknek köszönhetően a zuhanyzóból kilépve máris belekezdhet bárki az alapok lefektetéséhez.

A Karim Rashid által tervezett, rózsaszín (és elég mutatós) belső ezenkívül koncertek és kiállítások szervezésére is lehetőséget ad. Plusz lehet gitárt vagy szintetizátort hozatni a szobaszervizzel. Van egyébként bájosan szerencsétlen imázsfilmjük is, amiben azért viszonylag egyértelművé teszik, hogy a gitárok mellé csak fejhallgató jár, erősítő már nem. Egyébként mindez úgy napi 30.000 forinttól elérhető, ha valaki arra járna.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta