OFFLINE

A hotel, ahol gitárokat hoz a szobaszerviz

2017. július 16., vasárnap 10:44

A berlini hotelben gitárokat és szintetizátorokat is lehet rendelni a reggeli mellé, a felső szinteken pedig két stúdió is helyet kapott.

A berlini nhow egy zenés hotel, és ez esetben úgy tűnik, ez nem csak azt jelenti, hogy lélekölően unalmas zenék szólnak minden helyiségben, vagy egyszer ott szállt meg Keith Richards. Szól persze itt-ott a zene is, a különböző liftekben különböző műfajú zenét hallgathatnak például a vendégek abban a 20-25 másodpercben, amíg megérkeznek a harmadikra.

A lényeg viszont nem ez, hanem a hotel legfelső szintjén berendezett két stúdió, amiknek köszönhetően a hotelben megszálló zenészeknek a technikai felkészültség hiányában sem kell búcsút intenie egy-egy hirtelenjött ötletnek. Olyannyira nem, hogy a fürdőszobákban elhelyezett XLR kábeleknek köszönhetően a zuhanyzóból kilépve máris belekezdhet bárki az alapok lefektetéséhez.

A Karim Rashid által tervezett, rózsaszín (és elég mutatós) belső ezenkívül koncertek és kiállítások szervezésére is lehetőséget ad. Plusz lehet gitárt vagy szintetizátort hozatni a szobaszervizzel. Van egyébként bájosan szerencsétlen imázsfilmjük is, amiben azért viszonylag egyértelművé teszik, hogy a gitárok mellé csak fejhallgató jár, erősítő már nem. Egyébként mindez úgy napi 30.000 forinttól elérhető, ha valaki arra járna.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta