Vajon milyen meztelen női test népszerű a Time Square-en?

A „kísérlet” során arra voltak kíváncsiak a Daily Mail-nél, vajon hogyan reagálnak az emberek a Time Square-en fel-alá kolbászoló, némi absztrakt testfestéktől eltekintve pucér nő látványára.

A Daily Mail által levetkőztetett, majd egy testfestő, Andy Golub által kipingált nők New York-i sétája során persze főleg a terebélyesebb hölgyet kritizálták az emberek. A duci hölggyel, Nicole-lal szemben jóval elutasítóbb emberek „csúnyának”, sőt undorítónak találták a performanszt, sőt akadt olyan férfi is, aki őszintén kimondta, hogy bár nem tetszik neki a dolog, egy fiatalabb és szebb hölgy látványára valószínűleg máshogy reagálna. 

A cickányok elfogadóbbak

Természetesen nem mindenki reagált ennyire ellenségesen, egy cickánynak öltözött nő például kifejezetten pozitív hangnemben nyilatkozott a dologról, szerinte „csodaszép dolog így ünnepelni az emberi test szépségét.” (Akkor meg miért öltözött rágcsálónak?) Mások Nicole bátorságát méltatták, igaz azt kiemelve, hogy még ezt a „tökéletlen” testet is van mersze felvállalni. Valószínűleg a testfestők is őt választanák persze, hisz a nagyobb felület ebben az esetben egy-egy monumentálisabb triptichon felskiccelésére is alkalmat biztosít a szerzők számára.

Persze Irina, a karcsúbb hölgy köré nagyobb számban gyűltek a műsort egyszerre jóval érdekesebbnek találó fotósok és bámészkodók, sőt volt olyan férj is, aki a feleségének is bevallotta, hogy őt bizony nem érdeklik különösebben az absztrakt pacák, legalábbis akkor nem, ha ilyen szép testen látja őket szembe jönni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek