OFFLINE

Vajon milyen meztelen női test népszerű a Time Square-en?

2017. július 13., csütörtök 20:31

A „kísérlet” során arra voltak kíváncsiak a Daily Mail-nél, vajon hogyan reagálnak az emberek a Time Square-en fel-alá kolbászoló, némi absztrakt testfestéktől eltekintve pucér nő látványára.

A Daily Mail által levetkőztetett, majd egy testfestő, Andy Golub által kipingált nők New York-i sétája során persze főleg a terebélyesebb hölgyet kritizálták az emberek. A duci hölggyel, Nicole-lal szemben jóval elutasítóbb emberek „csúnyának”, sőt undorítónak találták a performanszt, sőt akadt olyan férfi is, aki őszintén kimondta, hogy bár nem tetszik neki a dolog, egy fiatalabb és szebb hölgy látványára valószínűleg máshogy reagálna. 

A cickányok elfogadóbbak

Természetesen nem mindenki reagált ennyire ellenségesen, egy cickánynak öltözött nő például kifejezetten pozitív hangnemben nyilatkozott a dologról, szerinte „csodaszép dolog így ünnepelni az emberi test szépségét.” (Akkor meg miért öltözött rágcsálónak?) Mások Nicole bátorságát méltatták, igaz azt kiemelve, hogy még ezt a „tökéletlen” testet is van mersze felvállalni. Valószínűleg a testfestők is őt választanák persze, hisz a nagyobb felület ebben az esetben egy-egy monumentálisabb triptichon felskiccelésére is alkalmat biztosít a szerzők számára.

Persze Irina, a karcsúbb hölgy köré nagyobb számban gyűltek a műsort egyszerre jóval érdekesebbnek találó fotósok és bámészkodók, sőt volt olyan férj is, aki a feleségének is bevallotta, hogy őt bizony nem érdeklik különösebben az absztrakt pacák, legalábbis akkor nem, ha ilyen szép testen látja őket szembe jönni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta