OFFLINE

Vajon milyen meztelen női test népszerű a Time Square-en?

2017. július 13., csütörtök 20:31

A „kísérlet” során arra voltak kíváncsiak a Daily Mail-nél, vajon hogyan reagálnak az emberek a Time Square-en fel-alá kolbászoló, némi absztrakt testfestéktől eltekintve pucér nő látványára.

A Daily Mail által levetkőztetett, majd egy testfestő, Andy Golub által kipingált nők New York-i sétája során persze főleg a terebélyesebb hölgyet kritizálták az emberek. A duci hölggyel, Nicole-lal szemben jóval elutasítóbb emberek „csúnyának”, sőt undorítónak találták a performanszt, sőt akadt olyan férfi is, aki őszintén kimondta, hogy bár nem tetszik neki a dolog, egy fiatalabb és szebb hölgy látványára valószínűleg máshogy reagálna. 

A cickányok elfogadóbbak

Természetesen nem mindenki reagált ennyire ellenségesen, egy cickánynak öltözött nő például kifejezetten pozitív hangnemben nyilatkozott a dologról, szerinte „csodaszép dolog így ünnepelni az emberi test szépségét.” (Akkor meg miért öltözött rágcsálónak?) Mások Nicole bátorságát méltatták, igaz azt kiemelve, hogy még ezt a „tökéletlen” testet is van mersze felvállalni. Valószínűleg a testfestők is őt választanák persze, hisz a nagyobb felület ebben az esetben egy-egy monumentálisabb triptichon felskiccelésére is alkalmat biztosít a szerzők számára.

Persze Irina, a karcsúbb hölgy köré nagyobb számban gyűltek a műsort egyszerre jóval érdekesebbnek találó fotósok és bámészkodók, sőt volt olyan férj is, aki a feleségének is bevallotta, hogy őt bizony nem érdeklik különösebben az absztrakt pacák, legalábbis akkor nem, ha ilyen szép testen látja őket szembe jönni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta