Menő vagy ciki a vizes vb-s formaruha?

Pár nap és a fél világ láthatja a The Four által tervezett hostess ruhákat. Szerinted milyenek lettek? Szavazz!

Az olimpiához hasonlóan a július 14-n kezdődő 17. FINA világbajnokság formaruháira is pályázatot írtak ki a szervezők a Design Terminállal karöltve. A fiatal magyar tervezők munkái közül végül a The Four kollekciójára bökött rá a zsűri, így a bézzsel megbolondított kék-fehér kosztümökkel és túl rövid zakókkal nézők millió találkozhatnak majd a vizes világbajnokság díjátadóin.

A világ egyik legnagyobb sporteseményeként számon tartott 2017-es FINA hivatalos logójának motívuma egyébként visszaköszön a hostess ruhákon, a kép alapján lesz két V-nyakkivágást és két dekoltázst fedő verzió, mini, térdig érő és midi hosszban is.

Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.
Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.fina-budapest2017.com

Az összeállításokat elnézve talán a cipő az egyetlen olyan darab, ami illeszkedik az aktuális trendekhez, legalábbis mindenki ilyesmit hord, amióta Katalin hercegné és az A-listás celebek felkapták a színt. Te mit gondolsz a nyertes ruhákról, csinosnak és hordhatónak vagy inkább divatjamúltnak, netán provinciálisnak találod őket? A menő vagy a ciki gomb megnyomásával szavazhatsz!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek