OFFLINE

Menő vagy ciki a vizes vb-s formaruha?

2017. július 10., hétfő 16:28

Pár nap és a fél világ láthatja a The Four által tervezett hostess ruhákat. Szerinted milyenek lettek? Szavazz!

Az olimpiához hasonlóan a július 14-n kezdődő 17. FINA világbajnokság formaruháira is pályázatot írtak ki a szervezők a Design Terminállal karöltve. A fiatal magyar tervezők munkái közül végül a The Four kollekciójára bökött rá a zsűri, így a bézzsel megbolondított kék-fehér kosztümökkel és túl rövid zakókkal nézők millió találkozhatnak majd a vizes világbajnokság díjátadóin.

A világ egyik legnagyobb sporteseményeként számon tartott 2017-es FINA hivatalos logójának motívuma egyébként visszaköszön a hostess ruhákon, a kép alapján lesz két V-nyakkivágást és két dekoltázst fedő verzió, mini, térdig érő és midi hosszban is.

Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.
Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.
Fotó: fina-budapest2017.com

Az összeállításokat elnézve talán a cipő az egyetlen olyan darab, ami illeszkedik az aktuális trendekhez, legalábbis mindenki ilyesmit hord, amióta Katalin hercegné és az A-listás celebek felkapták a színt. Te mit gondolsz a nyertes ruhákról, csinosnak és hordhatónak vagy inkább divatjamúltnak, netán provinciálisnak találod őket? A menő vagy a ciki gomb megnyomásával szavazhatsz!

1174 szavazat 4516 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta