OFFLINE

Menő vagy ciki a vizes vb-s formaruha?

2017. július 10., hétfő 16:28

Pár nap és a fél világ láthatja a The Four által tervezett hostess ruhákat. Szerinted milyenek lettek? Szavazz!

Az olimpiához hasonlóan a július 14-n kezdődő 17. FINA világbajnokság formaruháira is pályázatot írtak ki a szervezők a Design Terminállal karöltve. A fiatal magyar tervezők munkái közül végül a The Four kollekciójára bökött rá a zsűri, így a bézzsel megbolondított kék-fehér kosztümökkel és túl rövid zakókkal nézők millió találkozhatnak majd a vizes világbajnokság díjátadóin.

A világ egyik legnagyobb sporteseményeként számon tartott 2017-es FINA hivatalos logójának motívuma egyébként visszaköszön a hostess ruhákon, a kép alapján lesz két V-nyakkivágást és két dekoltázst fedő verzió, mini, térdig érő és midi hosszban is.

Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.
Nem irodista ruha bemutató, ezt kapják a FINA hostessei.
Fotó: fina-budapest2017.com

Az összeállításokat elnézve talán a cipő az egyetlen olyan darab, ami illeszkedik az aktuális trendekhez, legalábbis mindenki ilyesmit hord, amióta Katalin hercegné és az A-listás celebek felkapták a színt. Te mit gondolsz a nyertes ruhákról, csinosnak és hordhatónak vagy inkább divatjamúltnak, netán provinciálisnak találod őket? A menő vagy a ciki gomb megnyomásával szavazhatsz!

Ne maradj le semmiről!

1133 szavazat 4486 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta