18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Darált darázsfészek után csillámporral is megpróbálkoznak a vaginaújítók

Ha mindig is csillámporral alaposan megszórt intim kapszulákra vágytál, úgy tűnik eljött a te napod. Legalábbis amint újra kapható lesz a gyorsan szétkapkodott... izé.

A punci feljavításnak sok nevetséges módjával előálltak már az elégedetlenkedő nők bizonytalanságát kihasználó, bár amúgy rendkívül kreatív, vállalkozó kedvű vaginasámánok. Volt, aki színpompás és öntapadó tollrendszerekkel rukkolt elő, de volt már példa arra is, hogy valaki tisztító és szűkítő hatásúnak hazudott darált darázsfészkek árusításába kezdett a neten. Ezt persze viszonylag nehéz lesz űberelni, de próbálkozni azért lehet. Ezt tették a keményítő alapú, ehető csillámporral megbolondított, hüvelybe illeszthető kapszula feltalálói is. A nem mindennapi, „csillogó és ízesített orgazmust” ígérő termékről a Refinery29 adott hírt.

Csillámló gyönyör

A Szenvedély Pora névre hallgató intim kapszulák a nőgyógyász Dr. Jen Gunter szerint azonban a csillogás mellett fertőzéseket is eredményezhetnek, a keményítőt, zselatint, gumiarábikumot, és növényi eredetű magnézium-sztearátot is tartalmazó kapszulák ugyanis felboríthatják a csillámporra éhes rések kényes ökoszisztémáját, és bizonyos ártalmas baktériumok elszaporodásához vezethetnek.

A gyártó szerint ugyanakkor a beillesztés után „természetes úton feloldódó” és csillámló tartalmukat a világra szabadító kapszulák csak abban az esetben jelenthetnek egészségügyi kockázatot, ha valaki orális szex közben lenyeli/belélegzi a csillámport, ebben az esetben ugyanis asztma rohamokat is kiválthat a pinakonfetti.

Csak 1-2 sokkolt tekintetet hadd

Gunternek persze az sem tetszik túlzottan, hogy mindez ismét csak a férfiak örömét szolgálja (a csillámpor? tényleg?) és egy újabb módja annak, hogy azt közöljék a nőkkel, nem jók úgy, ahogy vannak, és azonnali puncifejlesztésre szorulnak. Lehet, hogy igaza van Gunternek, de azért remélhetőleg felkerül a netre egy-egy videó vagy beszámoló a csillámló unikornis nyálban fürdő, megrökönyödött ábrázatú férfiakról/nőgyógyászokról. És nőkről.

Oszd meg másokkal is!
Mustra