A drogok és a pia már smafu a Balaton Sound fellépőinek

Megkaptuk a listát, hogy miket szeretnének a Balaton Sound fellépői az öltözőikbe és hát nagyon nem erre számítottunk.

A Balaton Sound minden évben arról szól, hogy az emberek a Balaton mellett csapatják különböző DJ-k szettjeire, amik nem feltétlenül saját dalokból állnak, hanem éppen aktuális slágerek átdolgozásaiból. Mivel az éppen aktuális slágerek meg nagyjából ugyanazok, így tavaly például a Lean On-t lehetett meghallgatni naponta 135 alkalommal különböző verziókban, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy egy keverő mögött álló DJ annyira nem is szórakoztató látvány, ezért a DJ-knek, vagyis újabban producereknek újítani kellett. 

Ez az újítás pedig úgy látszik a hülye kérésekben öltöt formát, legalábbis a Sziget Kft. sajtóközleménye szerint, akik összegyűjtötték, hogy kinek mi kéne ha volna, mondjuk tény, hogy ha lenne egy pandám én is tök menőnek érezném magam, és én is kiakadnék ha valaki segway-t küldene elém a repülőtérre mert hát hova férne akkor a csomagom? 

IMG 9505
Fekete István / Index

Fényképezőgép

Van zenész, aki egy egyszerű, eldobható fényképezőgépet kér, mások konkrétan egy Instax Mini Instant fényképezőgépet kérték az öltözőbe. Ezt mondjuk megértjük, tavaly mi is teszteltük, elég vicces, csak legyen hozzá elég fotópapír.

Ingyen póló

Egy kaliforniai csapat soundos pólókat és sapkákat kért fellépőruhaként, míg a tavalyi fellépését az utolsó percben lemondó Shulz, egy magyar focimezt akar majd viselni a szettje alatt. Mondjuk valószínűleg nem tudja, hogy éppen most nem áll olyan jól a magyar csapat renoméja.

DSC 8991
Bődey János / Index

Mi a baj a beszélő papagájokkal?

Egy kanadai formáció hosszan sorolja, hogy kik nem mehetnek fel a színpadra, amíg játszanak. Ezek közt vannak trapézartisták, go-go táncosok, gólyalábasok és beszélő papagájok is (!) – mások mellett. pedig egy beszélő papagáj vagy ingyen szaltozó artisták csak dobhatnának a buliján, de hát ő tudja.

Van akinek büdös a DeLorean

Egy svéd duó (szerintünk a Galantis) arról ír, hogy lehetőleg ne mopedet, Segwayt, egykerekűt, El Caminót vagy Vissza a jövőbe című filmben halhatatlanná vált DeLoreant küldjenek értük a szervező a reptérre.

Ezeket mondjuk mi is elfogadnánk

A fellépők közül van, aki rengeteg csokit kért, mások felbélyegzett helyi képeslapokat, biztosan megírják az otthoniaknak, hogy minden szuper, jó a kaja is csak nagyon hiányoznak a szülők. De van, aki egy pingpongasztalt és egy pandamacit akar az öltözőjébe, és olyan is volt, aki azt írta, hogy kér többféle műbajuszt, és "a jelenlegi vagy egy korábbi elnökünk maszkját". Igazából már alig várjuk, hogy Orbán Viktor maszkos ember mutasson az égre a kiállások alatt, bár a fellépő valószínűleg nem tudja, hogy ezzel darázsfészekbe nyúlt, ugyanis Gyurcsány Ferenc konkrétan a kollégája.

IMG 9471
Fekete István / Index
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek