Edzőteremteszt: Golden Life

Több éve tartó sorozatunk folytatódik: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Most egy igazán belvárosi, de kevéssé ismert helyre mentünk el, a Golden Life-ba, az Arany János utcába!

Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Az Arany János utcában eddig csak a Bank Centerben voltam, pedig nem csak az az egy edzőterem létezik a belvárosnak ezen a részén: elég egy kicsit tovább sétálni és meg is érkezünk az éttermek ernyőitől övezett, kék táblákkal körbevett bejárathoz, mely a Golden Life Clubba vezet.

Ugyan pincehelyiségről van szó, ráadásul a Dunához közel, de ez terem végre nem dohos egyáltalán és nem is próbálják retrónak kamuzni az igénytelenséget - merthogy ez végre nem egy penészes falú, rozsdás eszközökkel felpakolt terem, hanem rend van, jó levegő és tisztaság. A recepciós kedves, az öltöző és a fürdő tiszta, rendezett. Ennek megfelelően 5 körül vannak is szép számmal, épp nagyban megy egy aerobik óra és a kardio gépeken is többen izzadnak. Azt egyébként meg kell hagyni, hogy az egész terem nagyon kicsi (320 négyzetméter), összesen 3 futógép van és talán még 3-4 egyéb cardio gép, az edzőtermi részleg akkora, mint egy nagyobb nappali és minden gépből egy fért be. Nagyon kedves az ide járó közönség, ha valamit nem találok, segítenek, nagyon barátságos a hangulat.

Bár első ránézésre úgy tűnik, kevés gép van, mégis pont elég: minden izomcsoportot át lehet mozgatni, vannak rendben tartott szabad súlyok is és sok csoportos óra közül lehet választani, pénteken már délután 1-től! Emellett van egy infra- és egy finn szauna is, melyek mellett hangulatos félhomályban lehet pihengetni, ha épp van rá időd. Összességében csak ajánlani tudom a Golden Life termet, ha van AYCM kártyád és a belvárosban jársz, ugorj be egy jó edzésre vagy szaunázásra!

Cím: Budapest V | Arany János u. 10.

Honlap: www.goldenlife.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek6:00 - 22:00; Szombat 8:00 - 20:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Egy napijegy 1180 forint, szaunajeggyel együtt 1780 forint, 10 alkalmas bérlet 8280 forint.  További részletek itt!

S, M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 7500 forinttól. AYCM kártyával vagy az aerobik vagy a fitneszterem és cardio részleg érhető el.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 4/5 pont

Tisztaság: 5/5 pont

Szolgáltatások: Cardio / Csoportos óra / Fitness / Tánc / Wellness és Szauna aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / gerinctréning / szauna / zumba / külön fizetős, de van masszázs, szolárium, Infratrainer, személyi edzés

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek