OFFLINE

Edzőteremteszt: Golden Life

2017. június 29., csütörtök 18:35

Több éve tartó sorozatunk folytatódik: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Most egy igazán belvárosi, de kevéssé ismert helyre mentünk el, a Golden Life-ba, az Arany János utcába!

Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Az Arany János utcában eddig csak a Bank Centerben voltam, pedig nem csak az az egy edzőterem létezik a belvárosnak ezen a részén: elég egy kicsit tovább sétálni és meg is érkezünk az éttermek ernyőitől övezett, kék táblákkal körbevett bejárathoz, mely a Golden Life Clubba vezet.

Ugyan pincehelyiségről van szó, ráadásul a Dunához közel, de ez terem végre nem dohos egyáltalán és nem is próbálják retrónak kamuzni az igénytelenséget - merthogy ez végre nem egy penészes falú, rozsdás eszközökkel felpakolt terem, hanem rend van, jó levegő és tisztaság. A recepciós kedves, az öltöző és a fürdő tiszta, rendezett. Ennek megfelelően 5 körül vannak is szép számmal, épp nagyban megy egy aerobik óra és a kardio gépeken is többen izzadnak. Azt egyébként meg kell hagyni, hogy az egész terem nagyon kicsi (320 négyzetméter), összesen 3 futógép van és talán még 3-4 egyéb cardio gép, az edzőtermi részleg akkora, mint egy nagyobb nappali és minden gépből egy fért be. Nagyon kedves az ide járó közönség, ha valamit nem találok, segítenek, nagyon barátságos a hangulat.

Bár első ránézésre úgy tűnik, kevés gép van, mégis pont elég: minden izomcsoportot át lehet mozgatni, vannak rendben tartott szabad súlyok is és sok csoportos óra közül lehet választani, pénteken már délután 1-től! Emellett van egy infra- és egy finn szauna is, melyek mellett hangulatos félhomályban lehet pihengetni, ha épp van rá időd. Összességében csak ajánlani tudom a Golden Life termet, ha van AYCM kártyád és a belvárosban jársz, ugorj be egy jó edzésre vagy szaunázásra!

Cím: Budapest V | Arany János u. 10.

Honlap: www.goldenlife.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek6:00 - 22:00; Szombat 8:00 - 20:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Egy napijegy 1180 forint, szaunajeggyel együtt 1780 forint, 10 alkalmas bérlet 8280 forint.  További részletek itt!

S, M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 7500 forinttól. AYCM kártyával vagy az aerobik vagy a fitneszterem és cardio részleg érhető el.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 4/5 pont

Tisztaság: 5/5 pont

Szolgáltatások: Cardio / Csoportos óra / Fitness / Tánc / Wellness és Szauna aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / gerinctréning / szauna / zumba / külön fizetős, de van masszázs, szolárium, Infratrainer, személyi edzés

Hirdetés
Hirdetés

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta