OFFLINE

Nézzétek meg a világ legfurcsább múzeumait!

2017. június 24., szombat 10:00

Hihetetlen, de külön múzeuma van a kakának, a nyakörveknek és a vízcsapoknak is. Mutatjuk a legelborultabbakat!

Hazánkban mindig a június 23-hoz legközelebb eső szombaton, most épp 24-én rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját, amin ezúttal is izgalmas programok lesznek országszerte.

A téma adta magát, ezért utánajártunk, hogy vajon milyen bizarr, félelmetes vagy beteges dolgokat állítanak ki a nagyvilágban. A minikutatásból gyorsan lejött, hogy nagyon is van igény a fura tematikájú tárlatokra. Gyűjtésünk egyfajta inspiráció is lehet a nyaraláshoz, a galériára kattintva megcsodálhatjátok például az olasz kaka múzeumot, az Új-mexikói UFO múzeumot vagy egy angol nyakörv kollekciót!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta