OFFLINE

Mutatjuk a nyár legnagyobb táskatrendjeit!

2017. június 23., péntek 10:37 |

A Chanelnek, a Guccinak és a Louis Vuittonnak köszönhetően divatban vannak a tollas, a virág- és gyümölcs mintás és rojtos darabok is.

A Vogue divatszerkesztői összeállítottak egy listát arról, hogy milyen táskákat lesz érdemes beszerezni az olyan szezonális slágercuccokhoz, mint például a farmer, játszósruha és papucscipő.

A magazin szerint is komoly vérfrissítésen esett át a táskaipar, aminek köszönhetően a jól ismert örökzöldek mellett nem árt egy-két extrémebb színű, mintájú vagy formájú kiegészítőt beújítani. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy mivel készültek az olyan luxusmárkák, mint a Chanel, a Gucci vagy Louis Vuitton, amikhez hasonló darabok várhatóan a megfizethető fast fashion boltokban is felbukkannak, így akár mi beszerezhetünk majd valami nagyon hasonlót a nyárra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta