OFFLINE

Almodóvar lett a Prada új, kicsit bugyuta arca

2017. június 18., vasárnap 10:54

A Prada Pedro Almodóvart választotta legújabb kampányának főszerepére, Almodóvar pedig meg is tesz minden tőle telhetőt, kiválóan hozza a viszonylag tágas beltérben csellengő híres filmrendező karakterét.

Almodóvar leginkább mászkálással foglalkozik a Prada félperces szösszenetében. Ja, és vannak vele/rajta Prada termékek is, szóval Pradában mászkál. Vagyis inkább kullog, vagy battyog, méghozzá kicsit úgy, mint egy hóbortos bácsi. Almodóvar nagyjából negyven éve rendez, most pedig a Prada többnyire filmeseket – igaz eddig csak színészeket – felvonultató 365 kampányának lett a legújabb főszereplője. Vajon a pici, bőrből készült, repülő alakú kulcstartókra is rábólintana Almodóvar?

Jude Law felkutatja a tökéletes homokbuckát

Almodóvar egyébként az őszi-téli kollekció arca lett, a kampány korábbi, a nyári kollekciót és Jude Lawt felvonultató, szintén mászkálás-központú része azonban jóval pikánsabbra sikerült, mint a céltalanul cammogó Almodóvarral menőző klip. Ebben Jude Law poroszkál a sivatagban, méghozzá a megfelelő, ideális dűne után kajtatva. És meg is találja „a” helyet, ahol jól érzi magát, és magára maradhat a gondolataival, mondhatni buckalakóvá válik. Nincs is jobb, mint megpihenni valahol egy rövid időre, hátrahagyva csapot-papot, és megfeledkezni a világról. Ezek szerint pont erre jó a Prada!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta