OFFLINE

Almodóvar lett a Prada új, kicsit bugyuta arca

2017. június 18., vasárnap 10:54 |

A Prada Pedro Almodóvart választotta legújabb kampányának főszerepére, Almodóvar pedig meg is tesz minden tőle telhetőt, kiválóan hozza például a viszonylag tágas beltérben csellengő híres filmrendező karakterét.

Almodóvar leginkább mászkálással foglalkozik a Prada félperces szösszenetében. Ja, és vannak vele/rajta Prada termékek is, szóval Pradában mászkál. Vagyis inkább kullog, vagy battyog, méghozzá kicsit úgy, mint egy hóbortos bácsi. Almodóvar nagyjából negyven éve rendez, most pedig a Prada többnyire filmeseket – igaz eddig csak színészeket – felvonultató 365 kampányának lett a legújabb főszereplője. Vajon a pici, bőrből készült, repülő alakú kulcstartókra is rábólintana Almodóvar?

Jude Law felkutatja a tökéletes homokbuckát

Almodóvar egyébként az őszi-téli kollekció arca lett most, méghozzá a kampány korábbi, nyári kollekcióját Jude Law-val párosító reklámfilm után. A Prada akkor is egy mászkálás-központú alkotás mellett tette le a voksát, igaz az jóval pikánsabbra sikerült, mint a céltalanul cammogó Almodóvarral menőző klip. Abban Jude Law poroszkál a sivatagban, méghozzá a megfelelő, ideális dűne után kajtatva. És meg is találja „A” helyet, ahol végre jól érezheti magát, magára maradhat a gondolataival... kár szaporítani a szót: ahol buckalakóvá válhat. Nincs is jobb, mint hátrahagyni csapot-papot és megpihenni valahol, megfeledkezve a világ Jude Law-it gyötrő problémahegyekről. A homokban. Ezek szerint pont erre jó a Prada!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta