OFFLINE

Almodóvar lett a Prada új, kicsit bugyuta arca

2017. június 18., vasárnap 10:54 |

A Prada Pedro Almodóvart választotta legújabb kampányának főszerepére, Almodóvar pedig meg is tesz minden tőle telhetőt, kiválóan hozza például a viszonylag tágas beltérben csellengő híres filmrendező karakterét.

Almodóvar leginkább mászkálással foglalkozik a Prada félperces szösszenetében. Ja, és vannak vele/rajta Prada termékek is, szóval Pradában mászkál. Vagyis inkább kullog, vagy battyog, méghozzá kicsit úgy, mint egy hóbortos bácsi. Almodóvar nagyjából negyven éve rendez, most pedig a Prada többnyire filmeseket – igaz eddig csak színészeket – felvonultató 365 kampányának lett a legújabb főszereplője. Vajon a pici, bőrből készült, repülő alakú kulcstartókra is rábólintana Almodóvar?

Jude Law felkutatja a tökéletes homokbuckát

Almodóvar egyébként az őszi-téli kollekció arca lett most, méghozzá a kampány korábbi, nyári kollekcióját Jude Lawval párosító reklámfilm után. A Prada akkor is egy mászkálás-központú alkotás mellett tette le a voksát, igaz az jóval pikánsabbra sikerült, mint a céltalanul cammogó Almodóvarral menőző klip. Abban Jude Law poroszkál a sivatagban, méghozzá a megfelelő, ideális dűne után kajtatva. És meg is találja „A” helyet, ahol végre jól érezheti magát, magára maradhat a gondolataival... kár szaporítani a szót: ahol buckalakóvá válhat. Nincs is jobb, mint hátrahagyni csapot-papot és megpihenni valahol, megfeledkezve a világ Jude Lawit gyötrő problémahegyekről. A homokban. Ezek szerint pont erre jó a Prada!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta