OFFLINE

Saját magát bojkottálná a Dolce & Gabbana

2017. június 17., szombat 11:09 |

A pólók a Stefano Gabbana Melania Trumpot ajnározó posztjai alatt elégedetlenkedő kommentelők bojkottra felszólító hozzászólásainak állítanak görbe - vagy csak sima - tükröt, ezt már nem igazán lehet követni a Dolce esetében.

A Dolce & Gabbana bojkottjára szólította fel rajongóit a… Dolce & Gabbana. Az olasz divatház Stefano Gabbana névre hallgató, szórakoztatóbb fele valószínűleg egy évre előre bejelöli luxusnaptárjában, mikor kell leszállítania a márkával kapcsolatos legközelebbi minibotrányt. Mostanában viszonylag sűrűn jönnek a márka körüli hírverést tápláló csínytevések, Stefano pedig egyre inkább emlékeztet főállású trollra, mint divattervezőre. 

A Trump elnökséget is meg lehet lovagolni

Stefano ezúttal a Trump-feleség és – még mindig nehéz kimondani – first lady Melania (egyébként elég menő) Dolce cuccait ünneplő, a rengeteg szívecskével és lelkes köszönetnyilvánítással megspékelt Instagram posztok alatt szép számmal megjelenő, de azért nem túl fajsúlyos #BoycottDolceGabbana hashtagekből próbál előnyt kovácsolni, mégpedig úgy, hogy ő maga dobta piacra a saját maga bojkottjára felszólító pólókat.

Zseni vagy idióta?

A körülbelül 52.000 forintot kóstáló pólókat akár az Egyesült Államokban a szólásszabadságot egyre inkább megkurtító, túlburjánzó politikai korrektség szülte folytonos nyilvános bocsánatkérések és bojkottra felszólítások kritikájának is tekinthetnénk, de Stafano eddigi troll-karrierjét elnézve valószínűleg csak arról van szó, hogy hiányzott már Gabbanának, hogy utálják egy kicsit, öntött tehát egy kevés olajat a tűzre. Sok ráció nincs a botrányok mögött, nehéz például mit mondani arra, amikor a nyíltan meleg divattervező először vehemensen ellenzi a melegek örökbefogadási jogait és „műanyag babáknak” hívja a mesterséges megtermékenyítés útján született gyermekeket, majd kisvártatva kijelenti, hogy ő „imádja a melegeket”, sőt az egész világot, és piacra dob egy meleg párokat örökbefogadott gyerekekkel ábrázoló kollekciót. Tényleg kezd szórakoztató lenni a dolog: vajon mivel áll elő Stefano júliusban?

*******#dgfamily ***

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta