OFFLINE

Nézd meg elsőként nálunk Abodi Dóra új kollekcióját!

2017. június 15., csütörtök 16:26

Nem csalódtunk, a magyar tervező szerint az őszi-téli szezonban is menő lesz kiöltözni, de nem kopik ki a divatból az arany és a rózsaszín sem.

Nemcsak az olyan jól bejáratott luxusmárkák, mint a Chanel vagy a Gucci szerint lenne már egy másik bolygón a helyünk, hanem Abodi Dóra szerint is, aki szintén látott fantáziát a témában. Sőt, a világűrt és a földönkívülieket remekül összehangolta az elmúlt évek másik nagy trendjével, a kelet-európai életérzéssel.

A 2017-es őszi-téli kollekciót elnézve Abodinak nemcsak a hollywoodi celebnők, de a földönkívüliek öltöztetése sem okozna problémát. A fő inspirációforrás ezúttal Nancy, a kelet-európai könyvtárosnő volt, aki egy magazinban botlott bele Slim Aaron ikonikus, “Poolside Gossip” fotósorozatába és magával ragadta a 70-es évek csillogó kaliforniai életstílusa. Nancy a látottak hatása alá került és elhatározta, hogy a szürke beton dzsungel helyett az Abodi bolygót választja, ahol minden álma valóra válhat.

Abodi a couture ruhákon kívül Caterina Marianival karöltve egy ékszerkollekciót, valamint Unicorn & Patch néven egy kapszulakollekciót is piacra dob a szezonban, utóbbiban a védjegyévé vált Unisus mellett az aktuális utcai trendeknek megfelelően a bomber, a logós póló és a kapucnis pulóver is helyet kapott. Kattints a galériára és csekkoljátok le a puccos és a hétköznapiasabb vonalat is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta