OFFLINE

Nézd meg elsőként nálunk Abodi Dóra új kollekcióját!

2017. június 15., csütörtök 16:26

Nem csalódtunk, a magyar tervező szerint az őszi-téli szezonban is menő lesz kiöltözni, de nem kopik ki a divatból az arany és a rózsaszín sem.

Nemcsak az olyan jól bejáratott luxusmárkák, mint a Chanel vagy a Gucci szerint lenne már egy másik bolygón a helyünk, hanem Abodi Dóra szerint is, aki szintén látott fantáziát a témában. Sőt, a világűrt és a földönkívülieket remekül összehangolta az elmúlt évek másik nagy trendjével, a kelet-európai életérzéssel.

A 2017-es őszi-téli kollekciót elnézve Abodinak nemcsak a hollywoodi celebnők, de a földönkívüliek öltöztetése sem okozna problémát. A fő inspirációforrás ezúttal Nancy, a kelet-európai könyvtárosnő volt, aki egy magazinban botlott bele Slim Aaron ikonikus, “Poolside Gossip” fotósorozatába és magával ragadta a 70-es évek csillogó kaliforniai életstílusa. Nancy a látottak hatása alá került és elhatározta, hogy a szürke beton dzsungel helyett az Abodi bolygót választja, ahol minden álma valóra válhat.

Abodi a couture ruhákon kívül Caterina Marianival karöltve egy ékszerkollekciót, valamint Unicorn & Patch néven egy kapszulakollekciót is piacra dob a szezonban, utóbbiban a védjegyévé vált Unisus mellett az aktuális utcai trendeknek megfelelően a bomber, a logós póló és a kapucnis pulóver is helyet kapott. Kattints a galériára és csekkoljátok le a puccos és a hétköznapiasabb vonalat is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta