Philip Lim kiakad

Philip Lim kiakadni is aranyosan akad ki, például ovis "rossz" feliratokat rajzol zölddel a Topshop által lemásolt magassarkújára.

Philip Lim zaklatott hangulatban van. Mondhatni zabos. És jogosan, mert ahogy azt már megszokhattuk a divatvilágban, lopják a dolgait. Ezt ő néhány az eredetit a koppintással összevető képpel is illusztrálta, a Topshop által lerabolt cipődesign esetében pedig még egy cuki, zölddel megrajzolt „rossz” szócskát is odabiggyesztett a bizonyítékra. 

Ők is lopnak, ezt is visszavesszük?

Azért láthattunk már ennél otrombább lopási kísérleteket is, a Philip Lim által megvádolt Topshop legalább odébbmozgatott ezt-azt azon a cipőn, és ügyelt arra, hogy mindent egy icipicit máshogy csináljon, egy picit vékonyabb legyen a pánt, egy picit kisebb legyen a csat, egy picit kevesebb legyen a szegecs, stb. A Dolce például jóval kevésbé volt óvatos, amikor nagy alázattal, a részletekre is ügyelve, egy az egyben lemásolt egy 14 évvel azelőtt kijött nyakláncot. Amit aztán be is vallottak persze, mondjuk ezt nehéz lenne nem bevallani.

Az óceánjáró táska legendája

Philip Lim azért az épp luxy játszóruhákkal szórakozó Guccinak is nekiment, őket a táskái meglovasításával vádolja. Ezt már egy kicsit nehezebben lehet megadni Philipnek, a szinte minden nagyobb divatház kínálatában jelen lévő, szatyor-jellegű fazonokra ráírt valamit a Gucci is, nagyjából ennyi történt. Lopásállóbb dolgokkal kéne előállni, Thom Browne óceánjáróját például ember legyen a talpán, aki megkísérli lemásolni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra