OFFLINE

Philip Lim kiakad

2017. június 13., kedd 07:46

Philip Lim kiakadni is aranyosan akad ki, például ovis "rossz" feliratokat rajzol zölddel a Topshop által lemásolt magassarkújára.

Philip Lim zaklatott hangulatban van. Mondhatni zabos. És jogosan, mert ahogy azt már megszokhattuk a divatvilágban, lopják a dolgait. Ezt ő néhány az eredetit a koppintással összevető képpel is illusztrálta, a Topshop által lerabolt cipődesign esetében pedig még egy cuki, zölddel megrajzolt „rossz” szócskát is odabiggyesztett a bizonyítékra. 

Ők is lopnak, ezt is visszavesszük?

Azért láthattunk már ennél otrombább lopási kísérleteket is, a Philip Lim által megvádolt Topshop legalább odébbmozgatott ezt-azt azon a cipőn, és ügyelt arra, hogy mindent egy icipicit máshogy csináljon, egy picit vékonyabb legyen a pánt, egy picit kisebb legyen a csat, egy picit kevesebb legyen a szegecs, stb. A Dolce például jóval kevésbé volt óvatos, amikor nagy alázattal, a részletekre is ügyelve, egy az egyben lemásolt egy 14 évvel azelőtt kijött nyakláncot. Amit aztán be is vallottak persze, mondjuk ezt nehéz lenne nem bevallani.

Az óceánjáró táska legendája

Philip Lim azért az épp luxy játszóruhákkal szórakozó Guccinak is nekiment, őket a táskái meglovasításával vádolja. Ezt már egy kicsit nehezebben lehet megadni Philipnek, a szinte minden nagyobb divatház kínálatában jelen lévő, szatyor-jellegű fazonokra ráírt valamit a Gucci is, nagyjából ennyi történt. Lopásállóbb dolgokkal kéne előállni, Thom Browne óceánjáróját például ember legyen a talpán, aki megkísérli lemásolni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta