OFFLINE

Ez a modell nem volt elég vékony a Louis Vuitton showhoz

2017. június 13., kedd 12:57

Ulrikke Hoyert eredetileg beválogatták a Louis Vuitton Resort kollekció bemutatójára, de végül a 34-es méretű lányt kitették a csapatból, mondván, nem elég vékony – értesültünk az AJ+ videójából.

A modell saját Facebookján osztotta meg, hogy a casting directorok szerint túl nagy volt a hasa, a háta és az arca is, ezért betartotta tanácsukat és tényleg kemény diétába kezdett, de még így is túl "kövér" maradt a márkának. Ashley Brokaw, a LV casting directora tagadja az egészet.

Egy biztos: Ulrikkét nehéz lenne túl nagynak nevezni, de simán hihető, hogy a modellvilágban beszólnak egy ilyen vékony lánynak is, hogy fogyjon. Facebook posztjában Ulrikke jól dokumentálta, hogy mekkora is ő valójában, nézzétek:

 Persze mivel a Louis Vuitton emberei tagadják, hogy a beszólás megtörtént volna, nem lehet igazságot tenni, még az is előfordulhat, hogy a modell csak egy kis híreverésre vágyott és nem kérték fogyásra a castingon. Ezt már sose tudjuk meg, de szavazni azért szabad.

Most akkor nagy Ulrikke vagy nem?

  • 766
    Nagyon vékony, hülyék ezek a LV-nál!
  • 164
    Szerintem vékony, biztos nem szóltak be neki, csak hírverésre vágyik.
  • 115
    A modellszakma már csak ilyen, fogynia kéne valóban.

Ha a szavazás nem elég, itt kommentlehetsz is:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta