OFFLINE

Ez a modell nem volt elég vékony a Louis Vuitton showhoz

2017. június 13., kedd 12:57

Ulrikke Hoyert eredetileg beválogatták a Louis Vuitton Resort kollekció bemutatójára, de végül a 34-es méretű lányt kitették a csapatból, mondván, nem elég vékony – értesültünk az AJ+ videójából.

A modell saját Facebookján osztotta meg, hogy a casting directorok szerint túl nagy volt a hasa, a háta és az arca is, ezért betartotta tanácsukat és tényleg kemény diétába kezdett, de még így is túl "kövér" maradt a márkának. Ashley Brokaw, a LV casting directora tagadja az egészet.

Egy biztos: Ulrikkét nehéz lenne túl nagynak nevezni, de simán hihető, hogy a modellvilágban beszólnak egy ilyen vékony lánynak is, hogy fogyjon. Facebook posztjában Ulrikke jól dokumentálta, hogy mekkora is ő valójában, nézzétek:

 Persze mivel a Louis Vuitton emberei tagadják, hogy a beszólás megtörtént volna, nem lehet igazságot tenni, még az is előfordulhat, hogy a modell csak egy kis híreverésre vágyott és nem kérték fogyásra a castingon. Ezt már sose tudjuk meg, de szavazni azért szabad.

Most akkor nagy Ulrikke vagy nem?

  • 763
    Nagyon vékony, hülyék ezek a LV-nál!
  • 164
    Szerintem vékony, biztos nem szóltak be neki, csak hírverésre vágyik.
  • 115
    A modellszakma már csak ilyen, fogynia kéne valóban.

Ha a szavazás nem elég, itt kommentlehetsz is:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta