OFFLINE

Egyedi csomagolásokkal menőzött a Nutella

2017. június 12., hétfő 07:33

A Nutella egy algoritmus segítségével hozta létre a sokmillió egyedi csomagolású Nutellás üveget, amikre Olaszország áruházainak polcain csaphattak le a szemfülesebb Nutella rajongók.

A csomagolásokat néhány tucat minta össze-vissza variálásával hozta létre a mostanra felbecsülhetetlen mennyiségű, hájas de boldog ember életét meghatározó, a biciklisporthoz nélkülözhetetlen csemege gyártója. A folyamatot automatizálták, és egy algoritmusra bízták a Ferrerónál, aminek a végeredménye 7.000.000 különböző dizájnba csomagolt Nutellás üveg lett. A kampányban közreműködő Ogilvy & Mather szerint a hétmillió üveget már el is kapkodták a polcokról az olaszok, így egyelőre nehéz lesz hozzáférni a rendhagyó színekbe és mintákba öltöztetett finomságokhoz. Talán jobb is így, rendkívül furcsa érzés ugyanis a bizarr, színes üvegeket bámulni, még így a képernyőn keresztül is. A valóságban is találkozni egy ilyen különös tárolóegységgel olyan lehet, mint egy harmadik típusú találkozás, egyszerűen kirúgja az ember talpa alól a talajt. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta