OFFLINE

Hababa: új tervezői bolt nyílt a belvárosban

2017. június 10., szombat 17:04

Hababa Designer Store and Gallery - kínálat
Hababa Designer Store and Gallery - kínálat

Showroomokból, tervezői- és pop up kisboltokból viszonylag jól el van látva a belváros, de most egy új szereplő is belép a piacra: a Vetlényi Lili és Lantos Gábor által megálmodott a Hababa Designer Store and Gallery, mely szuperjó helyen, a Fehérhajó utcában kaparintott meg egy viszonylag tágas üzlethelyiséget. 

A választék fantáziadús és a mostanság szinte minden üzletből kihagyhatatlan használt vintage ruha szekcióval van kiegészítve. Nagy pirospont, hogy a Hababa elhozta Magyarországra az Instán méltán népszerű Miista cipőit, és olyan fiatal kiegészítőtervezők is helyet kapnak a boltban, akik szuper termékekkel próbálnak betörni a piacra, csak eddig valahogy nem hallottunk róluk (új kedvencünk lett azonnal a Vengru és a Gulicska).

Tehát nézzük, miért érdemes ellátogatni a Hababába:

Szóval ezekért a márkákért, a Miistáért és a jól válogatott használtruhákért érdmes benézni a Fehérhajó utca 8-10-be, ha már úgyis a Deákon vagy, egy perc kitérő csak és reggel 10-től este 9-ig nyitva van. További részletek a Facebookon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta