OFFLINE

100 filmmel visszaszámolni 100-tól nulláig? Jár a visszaszámolás Nobel-díja!

2017. június 8., csütörtök 18:08

A 100 különböző filmből összevágott visszaszámolósdihoz nem használtak fel éveket, ezt bizony nem árt tudni!

ThorC1138

A csodálatos, és minden bizonnyal rendkívül munkaigényes videó elkészítéséért ThorC1138-at illeti köszönet. Valószínűleg hús-vér emberről van szó, mindenesetre van YouTube csatornája, és kommentel is, tehát ha gép is, úgy tűnik, átment a Turing-teszten. Jó lenne tudni, vajon mennyi időre volt szükség a videó elkészítéséhez, folyamatos, aktív kutatómunka eredménye-e a dolog, vagy csak arról van szó, hogy amennyiben ThorC1138 filmet nézett épp, és elhangzott egy szám, C1138 (úgy érzem mostanra elég bensőséges lett a viszonyunk ahhoz, hogy becenevén szólíthassam) kivágta a jelenetet és jegelte azt 1-2 évtizedre, amíg összegyűlt az összes. Íme tehát, visszaszámolás 100-tól 0-ig, 100 különböző filmből összevágva (nekem a 26 a kedvencem): 

AlonzoMoleyFBI

C1138 egyébként nem az első, aki belefogott a projektbe, az AlonzoMosleyFBI (!) névre hallgató felhasználó is elkészített már egy hasonló videót, de az egy hosszabb idézetekkel operáló, 10 perces videó, a visszaszámolós videók Sátántangója. ThorC1138 el is ismeri a még az ő ideje előtt alkotó, fontosabb visszaszámolási úttörők munkáját, elmondása szerint külön figyelt arra, hogy 100 új filmet találjon a jóval pörgősebb, 2017-es kiadáshoz. A 2 Nagy Visszaszámoló közt a videó alatt kialakult beszélgetésben olyan kulisszatitkokra is fény derül, melyik számokat volt a legnehezebb fellelni: ThorC1138 a 88-at találta meg a legnehezebben (Pont a 88-at?! Hát a Crazy 88! Mindenki tudja!), bár elmondása szerint a 44-es, és a 45-ös számok megszerzése sem volt piskóta; AlonzoMosleyFBI-nak pedig az ötvenesekkel, egészen konkrétan az 52-es számmal gyűlt meg a baja. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta