Légy magabiztos, vállald fel a bikinis képeket is!

Rachel Spencert sokat cikizték az alakja miatt amikor 13 éves volt, de mostanra nem csak saját magát sikerült elfogadnia, másokat is arra buzdít, legyenek magabiztosak, és ne a legmenőbb modellekhez hasonlítsák magukat.

Rachel Spencert leginkább életvezetési tanácsadónak lehetne hívni, saját szavaival élve ő sikerre és magabiztosságra nevel, és a legutóbbi előtte-utána képe alapján úgy tűnik, annyit valóban elért, hogy legalább önmagát megszeresse. A két kép között eltelt 13 év itt inkább a belső változás szempontjából fontos, Rachel azt próbálja demonstrálni a mára finoman szólva is lehasznált előtte-utána képpel, mennyivel magabiztosabb és boldogabb ma a testében. 

Mi volt a baj?

Az első kép abból az időből származik, amikor a 13 éves Rachel még takargatta a hasát, ha strandolni ment, félve attól, hogy cikizne fogják a külseje miatt. Rachel válaszol is a saját posztjában feltett kérdéseire, azaz arra, miért is érezte úgy akkoriban, hogy rejtegetnie kell magát, és nem méltó arra, hogy bikinis képek készüljenek róla. Rachelt sokat cikizték az alakja miatt, elsősorban a fiúk, de az sem segített a helyzeten, hogy mindenhonnan az alakformálásról, a legújabb fitnessz trendekről és fogyókúrákról, és a narancsbőr elleni harcról hallott. Ő pedig el is hitte, hogy akkori formájában nem üti meg a mércét, és változtatnia kell a külsején.

Légy önző, szeresd magad

Azóta viszont sikerült elfogadnia önmagát, és mindenkinek azt üzeni, vállalja a hibáit, mosolyogjon, és mondjon bátran nemet a média és mások elvárásaira. Elvégre sokkal könnyebb magabiztosnak lenni, ha csak magunknak próbálunk megfelelni, és nem hasonlítjuk magunkat folyton az épp aktuális, a médiát domináló testideálhoz. Még több Rachel itt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek