Kinek áll jobban: Palvin Barbara vs. Lara Stone

Cannes-i különkiadásunkban nemcsak a magyar modellre, de Eva Longoriára és Elle Fanningra is szavazhatsz!

Szinte minden a 70. Cannes-i Filmfesztivál körül forgott a héten, ezért megyünk még egy kört a témában és megmutatjuk, hogy Bella Hadid és Emily Ratajkowski mellett kik azok a celebnők, akik hasonlóképpen öltöztek fel a filmbemutatókra. A hajtás után mutatjuk, hogy mit viselt például Palvin Barbara vagy Eva Longoria a világ legfontosabb filmes eseményén!

Palvin Barbara vs. Lara Stone

A magyar modell a L'Oreal egyik nagyköveteként vett rész az esemény 70. évfordulójára rendezett ünnepségen, ahová ebben a mélyen dekoltált, kövekkel kirakott fekete Armani Privé estélyiben érkezett, szőke kolleganője, Lara Stone pedig a Sofia Coppola féle Csábítás című film premierjére volt hivatalos ebben a tollakkal és flitterekkel túldíszített Balmain ruhában. Szerinted ki volt a jobb, a ruhájába megbotló Palvin vagy a holland modell?

Palvin Barbara vs Lara Stone
Getty Images

Kinek áll jobban a fekete ruha?

Rihanna vs. Elle Fanning

A nemrég Kendall Jennerrel megküzdő popsztár Joon-ho Bong Okja című filmjét népszerűsítette a Dior Haute Couture ruhájában és Andy Wolf napszemüvegben, Hollywood egyik legtöbbet foglalkoztatott üdvöskéje pedig az Ismael's Ghosts premierjére ült be Vivienne Westwood csodás couture ruhájában. Szerinted kinek állt jobban a klasszikus szabású fehér selyem estélyi?

Rihanna vs Elle Fanning
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér estélyi?

Eva Longoria vs. Jourdan Dunn

A színésznő és az angol modell is a Yorgos Lanthimos által rendezett Egy szent szarvas meggyilkolása című film bemutatóján jelent meg trendi áttetsző ruhában. Szerinted Longoria virágokkal díszített Marchesa ruhája vagy Jourdan Dunn bugyivillantós Elia Saab estélyije volt az ütősebb? Szavazz a legjobbra!

Eva Longoria vs Jourdan Dunn
Getty Images

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra