Nyaralj osztódó lakókocsiban!

A 3X névre hallgató lakókocsi (nomen est omen) egy gombnyomásra megháromszorozódik.

A Beauer lakókocsija egy gombnyomásra képes megháromszorozni magát. A francia gyártónak szemlátomást fontos volt, hogy már a névadással egyértelművé tegye, miről is van itt szó. A termék neve: 3X.

A 2009-ben megálmodott lakókocsi néhány teleszkópos modul segítségével képes megtriplázni a lakók rendelkezésére álló életteret. Egy gombnyomás kell ehhez, és a cuki kis autós kiegészítő máris felfújja magát, 4-ről 12 négyzetméterre növelve a lakteret, ráadásul mindezt kevesebb mint 20 másodperc alatt képes abszolválni. Ahogy az a videón is látszik, a bútorzat úgy került rögzítésre, hogy a megháromszorozódás végeztével az ágyak és konyhai eszközök mintegy varázsütésre a helyükre kerüljenek, nincs tehát szükség egyéb hajtogatásra, nem lesz a dologból életnagyságú lakókocsi-origami.

A könnyen vontatható, retro formájú apró hordó rengeteg színben és mintában kapható, látszik, hogy a Beauer mérnökei számára a praktikus forma mellett ott lebegett a szeme előtt, hogy a végtermék mindenképp egy cuki kis valami legyen. Van egyébként lakóautójuk, és nagyobb kiadású lakókocsijuk is, természetesen mind megháromszorozható. Az osztódásért persze fizetni kell, a 3X-ért körülbelül 7 millió forintot kell leperkálni. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra