Nehéz túlöltözni Nicole Kidmant Cannes-ban

A színésznő több filmmel is versenyben van, érthető, hogy nem bízta a véletlenre a ruhaválasztást.

Nemcsak Vajna Tímea pakolt be dizájnerruhákat a 70. Cannes-i Filmfesztiválra, hanem Nicole Kidman is, bár utóbbi lénye kevésbé taszítja a luxuscuccokat. Sőt, általában az élmezőnyben végez az estélyiruhás hírességekről készített listákon. Nincs ez máshogy idén sem, a 49 éves Kidman több olyan ruhát is villantott, amivel kiérdemelte, hogy külön is megemlékezzünk rá.

Itt van például ez a fekete-fehér Calvin Klein By Appointment estélyi, amit a New York-i márka új kreatívosa, Raf Simons tervezett. A tüllcsodát a Harper's Bazaar szerint 150 órán át készítették és körülbelül 180 méternyi tüllt toltak bele. A Calvin Klein By Appointment egyébként a divatház január 22-én debütált új vonala, emlékeztek, ezt a 14 darabos kollekciót reklámozták fehér bugyikkal és a Stranger Things sztárjával a télen.

Nicole Kidman a Calvin Klein új vonalának estélyiruhájában.
Nicole Kidman a Calvin Klein új vonalának estélyiruhájában.George Pimentel / Getty Images Hungary

Kidman még a filmpremier előtti fotózást sem bízta a véletlenre, egy csodaszép Dior ruhában promotálta Yorgos Lanthimos Arany Pálmára jelölt filmjét, az Egy szent szarvas meggyilkolását.

Zöld Dior ruha Cannesban.
Zöld Dior ruha Cannesban.Andreas Rentz / Getty Images Hungary

Monica Bellucci mellett egyértelműen Nicole Kidman az idei filmfesztivál egyik főszereplője, három filmmel is versenyben van Cannesban. John Cameron Mitchell  How to Talk to Girls at Parties című filmjének bemutatóján például ebben az ezüst Rodarte ruhában pózolt a kameráknak.

Az ezüst is jól áll Kidmannek.
Az ezüst is jól áll Kidmannek.George Pimentel / Getty Images Hungary

Kidman nemcsak a Lanthimos filmben látható együtt Colin Farrellel, hanem Sofia Coppola új filmjében, a Csábításban is. Az Öngyilkos szüzek polgárháborús változataként emlegetett film premierjére Nicole Kidman ebben a kristályokkal kirakott, áttetsző ezüst ruhában érkezett:

Nagy sláger idén az ezüst.
Nagy sláger idén az ezüst.David M Benett / Getty Images Hungary

Neked melyik ruha tetszik a legjobban? Szavazz a kedvencedre!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek