OFFLINE

Nehéz túlöltözni Nicole Kidmant Cannes-ban

2017. május 27., szombat 11:50 |

A színésznő több filmmel is versenyben van, érthető, hogy nem bízta a véletlenre a ruhaválasztást.

Nemcsak Vajna Tímea pakolt be dizájnerruhákat a 70. Cannes-i Filmfesztiválra, hanem Nicole Kidman is, bár utóbbi lénye kevésbé taszítja a luxuscuccokat. Sőt, általában az élmezőnyben végez az estélyiruhás hírességekről készített listákon. Nincs ez máshogy idén sem, a 49 éves Kidman több olyan ruhát is villantott, amivel kiérdemelte, hogy külön is megemlékezzünk rá.

Itt van például ez a fekete-fehér Calvin Klein By Appointment estélyi, amit a New York-i márka új kreatívosa, Raf Simons tervezett. A tüllcsodát a Harper's Bazaar szerint 150 órán át készítették és körülbelül 180 méternyi tüllt toltak bele. A Calvin Klein By Appointment egyébként a divatház január 22-én debütált új vonala, emlékeztek, ezt a 14 darabos kollekciót reklámozták fehér bugyikkal és a Stranger Things sztárjával a télen.

Kidman még a filmpremier előtti fotózást sem bízta a véletlenre, egy csodaszép Dior ruhában promotálta Yorgos Lanthimos Arany Pálmára jelölt filmjét, az Egy szent szarvas meggyilkolását.

Monica Bellucci mellett egyértelműen Nicole Kidman az idei filmfesztivál egyik főszereplője, három filmmel is versenyben van Cannesban. John Cameron Mitchell  How to Talk to Girls at Parties című filmjének bemutatóján például ebben az ezüst Rodarte ruhában pózolt a kameráknak.

Kidman nemcsak a Lanthimos filmben látható együtt Colin Farrellel, hanem Sofia Coppola új filmjében, a Csábításban is. Az Öngyilkos szüzek polgárháborús változataként emlegetett film premierjére Nicole Kidman ebben a kristályokkal kirakott, áttetsző ezüst ruhában érkezett:

Neked melyik ruha tetszik a legjobban? Szavazz a kedvencedre!

Szerintem...

 • 1001
  Tüll szoknyás Calvin Klein
 • 1078
  Zöld Christian Dior
 • 92
  Ezüst Rodarte
 • 812
  Kristályokkal kirakott ezüst ruha

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta