Mihalik Enikő vagy Palvin Barbi volt szebb az AmfAR gálán?

Tele volt a Cannes-közeli gála modellekkel, szerinted melyikük volt a legszebb? Nem csak a két magyar modellt mutatjuk!

Minden évben többször rendezik meg az amfAR gáláját: mint mindig, most is összegyűjtöttük a (szerintünk) legjobb összeállításokat, így ha továbbolvasol, megtudhatod, miben jelent meg a bulin többek között Nicole Kidman, Paris Hilton, Rita Ora, illetve Palvin Barbara és Mihalik Enikő!

Május 25-én, a Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan ismét Cap d'Antibes-ban (egy lenyűgöző Hotel du Cap-Eden-Roc-ban) tartották meg az idei Cannes-i amfAR gálát, vagyis a Mozi az AIDS ellen című rendezvényt. Az amfAR nonprofit szervezet évente több millió dollárnyi adományt gyűjt össze, amit HIV és AIDS gyógyszerek fejlesztésére, kutatásra és a betegek életének jobbá tételére költenek. Rendszeresen tartanak a mostanihoz hasonló jótékonysági esteket, ahol kitüntetik azokat, akik kiemelkedő eredményeket érnek el kutatásaikban: a New York-i amfAR események mellett az egyik legfontosabb gálájuk a Cannes-i, melyre kábé a világ összes menő modellje el szokott menni, így nem meglepő, hogy már 2015-ben Mihalikot és Palvint állítottuk versenybe a gála után.

Most is elég jól alakult az est, ahogy végignézünk a képeken, nincs hiányérzetünk: Rita Orától Kate Uptonig itt pompázik estélyiben a legtöbb A-listás híresség. Galériába szedtük őket, hogy megnézhesd, milyen pompás ruhákban mulattak 25-én a celebek Cap d'Antibes-ban, alább pedig találsz egy szavazódobozt, ahol a teljesség igénye nélkül felsoroltuk a legmenőbb vendégeket: te pedig megszavazhatod, melyikük volt szerinted a legszebb a gálán!

Ki a legszebb az AmfAR-on?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek