Új ruhát kapsz, ha kifogytad a régit!

Egy divatmárka új ruhákra cseréli a régit, ha valakire egyszercsak túl nagy vagy kicsi lenne a tőlük vásárolt darab.

A nagyobb méretekkel dolgozó Universal Standard új programja igazi tejjel mézzel folyó Kánaán azoknak, akiknek folyamatosan ingadozik a súlya, ezért nem mernek megengedni maguknak egy-egy borsosabb árú ruhadarabot. 

A Universal Standard a 36-54 méretekre, azon belül is az időtlen és modern alapdarabokra építi a kínálatát, az új kezdeményezés pedig a márka alapkollekciójának darabjaira vonatkozik. Az akció célja alapvetően az, hogy megoldást biztosítson azoknak a nőknek, akik tartanak attól, hogy egy-egy frissen beszerzett, drágább ruhadarabbal csak ideig-óráig számolhatnak, hisz hamarosan úgyis újra lefogynak vagy felszednek pár kilót. A Universal Standard nem győzi hangsúlyozni, hogy ők az első ilyen szolgáltatást biztosító márka.

A nemzetközi szállítást is vállaló márka ruhái 120 dollárba, azaz kb. 33 ezer forintba, felsői pedig nagyjából fele ennyibe kerülnek, persze a lényeg, a ruhacsere megoldása hazánkból cseppet nehézkes küldetésnek ígérkezik. Mindenesetre szimpatikus kezdeményezésnek tűnik, bár felveti a visszaélés lehetőségét is. Különböző méretű nők hordái gyakorlatilag életük végéig passzolgathatnak így egymásnak ruhákat: a slankabbak visszacserélik a megunt ruhadarabot egy nagyobbra, hogy aztán azonnal továbbadják azt eggyel nagyobb méretű barátnőiknek, és fordítva.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek